Search
Close this search box.

Mooie opdracht van én voor lokale ondernemers

Hoppenbrouwers vestiging Afferden heeft van Aannemersbedrijf Hoes uit Horssen opdracht gekregen voor de uitvoering en realisatie van een bedrijfspand in Druten. De ondernemingen Matom B.V. en Retroflex B.V. gaan zich vestigen in het pand met ieder zijn kantoorruimte, opslag, productieruimte en showroom.

In een bouwteam is van een lege plattegrond door Hoppenbrouwers Afferden een complete E-installatie geëngineerd. Hierin zijn in samenwerking met de gebruikers en de opdrachtgever alle wensen en behoeftes verwerkt. Zo wordt er niet alleen een brandmeld- en ontruimingsinstallatie geïnstalleerd maar ook een inbraak- en camera-installatie. Met het oog op duurzaamheid wordt er niet alleen overal (dimbare) ledverlichting toegepast en het dak voorzien van zonnepanelen. Maar wordt er ook, vanwege het niet mogen terug leveren op het energienetwerk, gekozen voor Load Balacing Energiemanagement. Een mooie toekomstgerichte oplossing om goed met je opgewekte energie om te gaan. Op het gebied van W-voorzieningen wordt een warmtepomp en airco gerealiseerd.

Hoppenbrouwers Afferden stelt het erg op prijs om een dergelijk regionaal project te mogen uitvoeren en iets te kunnen betekenen voor lokale ondernemers.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.