Search
Close this search box.

KIEBOOM

Kieboom is een van oorsprong Rotterdams bedrijf dat al bijna twintig jaar bestaat. Het bedrijf is opgericht door Hans Kieboom. Sinds 12 jaar geleden, heeft Kieboom al relaties opgebouwd in de regio Rivierenland. Om de relatie met bedrijven en de positie in de regio verder te versterken, is Kieboom onlangs lid geworden van Maas & Waal. Een stap die goed past in de ambitie om verder te groeien in de regio Rivierenland.

KIEBOOM

Wat doet Kieboom?

Met een multi disciplinair team ondersteunt en helpt Kieboom (internationale) bedrijven met een familiair karakter, die een hoge betrokkenheid bij de ontwikkeling van hun mensen in de organisatie hebben. Kieboom is ontstaan vanuit de overtuiging dat mensen uniek zijn en het beste uit de verf komen als zij werken vanuit hun unieke kracht. Juist omdat mensen en situaties uniek zijn, vraagt dit steeds om een unieke aanpak.

De combinatie van kennis, ervaring en methodes zorgen ervoor dat wij de juiste aanpak kunnen samenstellen voor een uniek persoon, team of organisatie. Door middel van het leveren van maatwerk kunnen we effectief de afgesproken doelen realiseren.

Welke vraagstukken?

Wat houdt dat dan precies in? We zijn in de loop der jaren talloze vraagstukken tegengekomen. Vraagstukken waar je aan kunt denken zijn: ‘hoe breng ik mijn bedrijf naar het volgende niveau?’, ‘ik werk meer in mijn bedrijf dan aan mijn bedrijf, hoe kan ik dit oplossen?’, ‘hoe krijg ik het enthousiasme voor mijn werk terug dat ik had toen ik begon?’, ‘mijn medewerkers zijn hartstikke goed in hun werk, maar komen in communicatie tekort’, ‘mijn medewerker gaan niet meer met plezier naar zijn werk, is hij nog wel gemotiveerd?’.

Ons team

Vanuit ons team is vooral Bart de Kloe het aanspreekpunt voor relaties in de regio Rivierenland. Bart heeft een technische, commerciële achtergrond waarbij leiderschap altijd centraal stond. In alle functies en posities waarin hij heeft gewerkt was verbetering met en door mensen iets dat Bart kenmerkte. Zijn resultaatgerichtheid en inzicht in mensen, naast zijn ervaring en kennis, maken hem een prettig en doelgericht gesprekspartner voor ondernemers en bedrijven. De samenwerking tussen Hans Kieboom en Bart de Kloe gaat al bijna 14 jaar terug.

Tekst: Sacha Kieboom,
marketing coördinator

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.