Search
Close this search box.

Verduurzamen en verdienen zijn elkaars vrienden

Als MKB-ondernemer kun je niet meer om duurzaamheid heen. Duurzaamheid biedt niet alleen voordelen voor mens, natuur en milieu, maar ook voor de toekomstbestendigheid en winstgevendheid van jouw bedrijf. Door duurzaam ondernemen slim te integreren, wordt het een sleutel tot langdurig succes. Het draait niet om regels en verplichtingen, maar om kansen binnen jouw keten, voor jouw klanten, jouw markt en alle betrokken belanghebbenden rondom jouw onderneming.

Ondernemers vragen zich af hoe ze stappen kunnen zetten om daadwerkelijk impact te maken en van betekenis te zijn. Duurzaam ondernemen biedt talloze mogelijkheden. Investeringen gaan veelal gepaard met subsidie- en financieringsmogelijkheden. Kreston Van Herwijnen geeft graag adviezen hoe duurzaamheid te integreren in jouw bedrijfsvoering.

Beluister ook de podcasts van Bijzondere Business in de Betuwe. Marco van Ackooij, partner bij Kreston Van Herwijnen Business Consultancy, legt uit wat er speelt en hoe MKB-bedrijven duurzaam ondernemen kunnen omarmen.

0344 – 621222
info@krestonvh.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.