Search
Close this search box.

Hoe je creëer anno 2024 een Supermerk™?

Spannende titel toch? Daar wil je vast iets meer over weten 😉 Laat ik ons eerst even voorstellen. Wij zijn Kevin Meeuwisse en Martijn Rothuizen van Clarq Agency, aangenaam! Wij zijn gloednieuw bij jullie club maar samen al meer dan 20 jaar in het vak. Ons vakgebied: (re)branding en websites. Dit doen we vanuit ons hoofdkwartier in Nijmegen met een team van designers en developers, die denken als marketeers.

3 Kerneigenschappen die elk Supermerk™ nodig heeft

1. Een flinke portie moed

Een merk moet de moed hebben om zich te onderscheiden, om zijn ware identiteit te omarmen en onverschrokken de (digitale) wereld in te stappen. Met een onderscheidend ontwerp kunnen emotionele verbindingen ontstaan, waardoor je merk niet alleen wordt herkend, maar ook gehaat of juist geliefd kan worden.

2. Echte mensen

Jouw merk is meer dan slechts een logo of product; het komt tot leven door de mensen erachter, met hun unieke verhaal als kern. Vaak blijft dit authentieke verhaal onopgemerkt. Bij CLARQ helpen we het je graag vertellen. Zorgen voor de mooiste beelden. Kiezen samen de juiste kleuren en vinden dan de beste woorden. Zodat jouw unieke verhaal super gebracht wordt.

3. Een plan (de champagne)

Wat je nodig hebt voor het merk dat je altijd al wilde zijn? Simpel: een goed plan! In dit plan beschrijf je de touchpoints met je potentiële klant en hoe je ze kan gaan ‘verleiden’. Deze strategie slaan we bij CLARQ het liefst zo plat mogelijk: hoe komen we van A naar B. Dit blijft niet bij woorden. We visualiseren de concepten om zo de strategie te laten aansluiten op een heldere designbriefing.

“Iedereen zoekt in Amsterdam naar een betrouwbaar & ambitieus bureau… Maar dat bureau zit gewoon in Nijmegen.”

Dé Checklist voor modern merkbeheer

  • Een marketingplan 2024
  • Beeldbank met echte mensen
  • Responsive en snelle website
  • Veilige hosting partij
  • Een heldere merkgids
  • Printmaterialen in lijn met merk
  • Social media templates
  • Rapportage van marketingresultaten
  • Een digitale partner die je daarbij kan helpen 😉

Hoofdkwartier
Kerkenbos 10129, 6546 BJ, Nijmegen
info@clarq.nl, 024 – 2024 110
instagram.com/clarq.agency

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.