Search
Close this search box.

Expeditie NYMA!

Op 14 april was de open dag van het NYMA-terrein. Sinds een jaar is het kantoor van FaassenVisuals ook te vinden op het terrein. Een perfecte dag om te laten zien welke diverse activiteiten en mogelijkheden het terrein te bieden heeft als centrum voor creatieve makers en ondernemers.

Op de open dag werd het NYMA-terrein officieel geopend door burgemeester Bruls, wat de betrokkenheid van de lokale overheid bij de ontwikkeling van NYMA onderstreepte. De bezoekers beleefden de expeditie NYMA, een programma dat gericht was op het ervaren, ontdekken en genieten van wat het terrein te bieden heeft.

“ Welkom bij Faassen Visuals op 30 juni NYMA makersmarkt ”

Tijdens EXPEDITIE NYMA werden diverse activiteiten georganiseerd, variërend van stoelendans en exposities tot BMX-stunts en de lancering van een eigen gebrouwen NYMA-biertje door brouwerij Oersoep. Deze activiteiten illustreerden de veelzijdigheid en levendigheid van het NYMA-terrein.

Het NYMA-terrein, dat bestaat uit De Vasim, Waalhalla, NYMA makersplaats, het Waalplein, de Kolk en het buitensport-gebied, heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Het is uitgegroeid tot een bruisende gemeenschap waar bedrijvigheid, recreatie en cultuur samenkomen.

Jorian in actie

Voor degenen die de open dag hebben gemist, op 30 juni is er een NYMA makersmarkt. Het is een uitstekende gelegenheid om de NYMA-makersplaats en het Waalplein zelf te ontdekken. De deur van Faassen Visuals staat die dag ook open.

Ik kijk ernaar uit u daar te verwelkomen.

Jorian Faassen
www.faassenvisuals.nl
T. 06 17 83 77 38

Foto’s Maren van der Burght

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.