Search
Close this search box.

Droom Beuningen

Wie op zoek is naar een originele vergader locatie moet zeker een keer binnenlopen bij DROOM in Beuningen dat centraal gelegen is aan de Schoenaker en bestaat sinds 2016 als onderdeel van de Van Kessel Groep en een franchiseconcept van DROOM! in Elst is. Een concept waar mensen met en zonder vergrote afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn en waarbij horeca de gemeenschappelijke deler is. Er werken hier momenteel 35 mensen waaronder ongeveer 25 personen met een afstand tot de arbeidsmarkt”, vertelt bedrijfsleider Gerben Dudok

Bio

Bedrijfsnaam: Droom Beuningen
Vestiging: Beuningen
Aantal medewerkers: 35
branche: Horeca

Vergaderruimtes en flexwerkplekken

“In Beuningen richten we ons voornamelijk op de zakelijke markt. Onze kernactiviteit is het verhuren van vergaderruimtes. We hebben 7 zalen variërend in grootte tussen de 2 en 100 personen en deze zijn van alle gemakken voorzien inclusief gratis parkeergelegenheid. We beschikken over een professionele keuken en verzorgen net gelang wat de gast wil. Daarnaast bieden we gratis flexwerkplekken aan in ons restaurant. Maar natuurlijk is de “gewone” particuliere gast ook van harte welkom bij ons voor een heerlijk kopje koffie, een lekkere lunch of het afhalen van onze befaamde DROOM! appeltaart gevuld met appels uit Winssen. DROOM Beuningen is tenslotte een horecabedrijf, dat gastvrijheid in de breedste zin van het woord uitdraagt. Het plaatje moet kloppen, vinden wij.

“Onze medewerkers geven een bezoek aan DROOM! een bijzondere dimensie”

Medewerkers

`Onze medewerkers geven een bezoek aan DROOM! een bijzondere dimensie, die wij middels professionele ondersteuning zo zelfstandig mogelijk hun werkzaamheden in de horeca, keuken, zalen en bakkerij laten verrichten. Dat is het maatschappelijk aspect van DROOM! dat naast de kwaliteit van onze dienstverlening een duidelijke meerwaarde heeft. Wat we ook vaak terug horen van onze klanten. In tegenstelling tot een normaal horecabedrijf, is er veel geïnvesteerd in arbeidsparticipatie om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden en onze medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen. Daar zijn we goed in geslaagd. De combinatie van beide facetten geeft mij veel plezier en meerwaarde in mijn werk. Ik weet zeker dat het succes van DROOM! het succes is van alle personen die bij ons werkzaam zijn en zijn geweest. We hebben dit met zijn allen van de grond af opgebouwd.

Toekomst

De toekomst ziet Dudok positief in. Corona laat, zoals binnen de gehele horeca, flink zijn sporen na. Maar door de basis die we de afgelopen jaren hebben gecreëerd, kunnen we dit overleven. We zijn afgelopen jaar gestart met de bereiding en verkoop van ons eigen DROOM!ijs, een ambachtelijk room- en sorbetijs. De basis van ons roomijs is rauwe melk die we bij een melkveehouder in Bergharen halen. De stip aan de horizon is de start van onze eigen ijssalon aan de Waalhaven in Nijmegen medio 2023. En wie weet nog andere nieuwe initiatieven. We hopen u te mogen verwelkomen bij DROOM! en we houden u op de hoogte.”

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.