Search
Close this search box.

Dossier Duurzaam digitaal ondernemen: Van Kraaij Academy: De nieuwe online leeromgeving

Van Kraaij Educatie heeft een nieuwe online leeromgeving. Hierin is het mogelijk om te leren door middel van dynamische leeractiviteiten zoals e-learnings, microlearnings, podcasts en samenvattingen over verschillende onderwerpen. Tevens blijf je op dit platform op de hoogte van nieuwe cursussen en Webinars bij Van Kraaij Educatie, waarvoor je je kunt inschrijven.

De omgeving van Van Kraaij Educatie is toegankelijk voor particulieren en organisaties waarbij er een passend leeraanbod online gezet wordt. Samen met organisaties kunnen we passende content ontwikkelen die alleen toegankelijk is voor hun medewerkers. Deze leeractiviteiten zijn te volgen via de app of via de computer.

De voordelen van een gepersonaliseerde online leeromgeving

Inrichten voor jouw organisatie

De online leeromgeving is in de huisstijl van jouw organisatie te maken zodat (nieuwe) medewerkers direct een feeling krijgen met jouw organisatie. Door middel van rollen in de beheerdersomgeving van het platform kun je bijvoorbeeld jouw HR-afdeling onderdeel maken van het platform en inzicht geven in statistieken van online lerende medewerkers. Deze statistieken zijn erg belangrijk om ontwikkeling binnen de organisatie continu te verbeteren.

Het platformbeheer binnen jouw organisatie krijgt toegang tot bestaande trainingen, maar men kan ook nieuwe trainingen ontwikkelen en integreren in het platform. Relevante trainingen kunnen vervolgens beheerd worden en worden toebedeeld aan specifieke afdelingen of functies binnen jouw bedrijf. Zo krijgen marketingmedewerkers relevante trainingen om hun marketing skills te verbeteren en krijgen managers binnen jouw organisatie leiderschapstrainingen te zien.

“Passende leeromgeving voor jouw medewerkers .”

Enkele voorbeelden waar deze online leeromgeving voor ingezet kan worden:

  • Een onboarding-traject waarbij je korte video’s gebruikt om nieuwe medewerkers hun nieuwe werkplek en collega’s te introduceren.
  • (Verplichte) leeractiviteiten over bijvoorbeeld veiligheid op de werkvloer, die vervolgens getoetst worden.
  • Incompany trajecten gecombineerd met online zelf-studie of online huiswerkopdrachten.
  • Het introduceren van en inschrijven voor (online) bijeenkomsten.
  • Permanente educatie faciliteren zodat medewerkers zelf kunnen kiezen welke hardskills (bijvoorbeeld digitale vaardigheden) of softskills (bijvoorbeeld communicatieve vaardigheden) ze willen verbeteren.
  • Jouw eigen leerpaden met leeractiviteiten ontwikkelen voor specifieke afdelingen of functies binnen
    jouw organisatie. Hierbij kan Van Kraaij Educatie je helpen.
  • Het monitoren van de voortgang in ontwikkeling bij medewerkers. HR of directie krijgt toegang tot de beheerderskant van het platform van de organisatie.
De online leeromgeving van Van Kraaij Educatie op telefoon en computer

Medewerkers leren wat, waar en wanneer het hen uitkomt

Dit platform biedt dynamische leeractiviteiten zodat medewerkers niet verplicht zijn om uren achtereen te blokken. Middels korte leeractiviteiten kunnen medewerkers bijvoorbeeld 10 tot 20 minuten per dag aan een thema besteden via de computer of hun telefoon. Onderzoek wijst uit dat deelnemers meer leren als ze in korte hoofdstukken gedurende een langere periode met thema’s bezig zijn. Na het behalen van een leeractiviteit ontvangt de medewerker een online certificaat.

Een platform voor jouw organisatie

Een trainingsprogramma zorgt voor tijdswinst en een positieve verandering binnen de bedrijfscultuur. Door permanente educatie te faciliteren is de ontwikkeling van hardskills (bijvoorbeeld leren werken in bepaalde programma’s) en softskills (bijvoorbeeld communiceren, samenwerken en timemanagement) voor jouw medewerkers binnen handbereik.

Wil je als organisatie liever een gepersonaliseerde online leeromgeving met een aanbod dat aansluit op jouw personeel? Van Kraaij Educatie helpt bij het opzetten en implementeren van een actieve leeromgeving voor jouw medewerkers. Voor dit implementatietraject kun je gebruik maken van de SLIM-subsidie. Met deze subsidie is het mogelijk om een platform op te zetten, te implementeren en een jaar lang te hosten, medewerkers te instrueren en om samen met Van Kraaij Educatie passende leeractiviteiten te ontwikkelen.

Neem voor meer informatie over een gepersonaliseerde leeromgeving contact met ons op door te bellen naar 0487-745003 of mail naar info@vankraaijeducatie.nl.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.