Search
Close this search box.

BMCW: maart 2023

Het voorjaar komt eraan

Eric Allard
Eric Allard

Het voorjaar komt er aan. Het lijkt of het dit jaar sneller komt dan andere jaren. Wellicht een gevoel omdat we geen echte winter hebben gehad? Of is het werkelijk zo dat we allemaal het voorbije jaar zo snel mogelijk van ons willen afschudden en vooruit kijken?

Omstandigheden veranderen immers snel. In een jaar tijd gaan we van een complete lockdown vanwege de coronapandemie naar een energiecrisis als gevolg van de oorlog in Oekraïne. Daar overheen ligt een deken van energietransitie die voor de lange termijn noodzakelijk is, maar de nodige frictie geeft op de kortere termijn.

Hartverwarmend is het om te zien hoe eensgezind we zijn in hulp na een alles verwoestende aardbeving in Turkije.

Gelukkig staan ook de verkiezingen voor de provinciale staten voor de deur en kunnen we ons richten op wie we moet stemmen en wie het beste programma heeft. Waar gaan we als samenleving van groeien. Zouden er partijen zijn die bereid zijn om verder te kijken dan hun eigen schaduw? De verwachtingen zijn hoog!

Het tweede deel van het verenigingsjaar is al weer vol in gang. Er staan weer een aantal mooie bedrijfsbezoeken op het programma die naast ‘t elkaar ontmoeten, ook een kijkje in de keuken van interessante bedrijven biedt. Interesse om eens mee te kijken tijdens zo’n bijeenkomst? Meldt je aan via info@bcmw.nl.

Met vriendelijke groet,
Business Club Maas & Waal

Eric Allard

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.