Search
Close this search box.

Leren met leer

Mijn naam is Meike Ruijs en ik maak nu ongeveer 7 jaar ambachtelijk leren tassen. Ik heb verschillende cursussen/masterclasses gevolgd zowel in Nederland als in Parijs. Ook heb ik voor 2 Nederlandse tassen-merken mogen werken, een opdracht voor G-star mogen uitvoeren en ben ik 2 jaar geleden mijn eigen label gestart, Atelier Meike Ruijs.

Atelier Meike Ruijs

Voor Atelier Meike Ruijs maak ik luxe handge-maakte leren tassen en accessoires. Alle leder-waren worden ontworpen en gemaakt in eigen atelier, zijn van hoogwaardige kwaliteit en wor-den met liefde gemaakt.

Vakopleiding

Kortgeleden heb ik ook mijn eigen vakopleiding in leerbewerking geopend: ‘Leren met Leer’. Leren met Leer is een opleidingsinstituut voor mensen die graag het ambacht tassen maken/ leerbewerking willen leren. Naast je huidige baan kun jij je eigen tassen leren creëren, of maak je van je hobby je werk! Met keuze uit verschillende cursussen kun jij onder deskundige leiding jezelf trainen tot een echte vakman/vrouw met oog voor detail.

Leren met Leer is gevestigd in het prachtige oude postkantoor op de Kattenburg in Druten. Hier worden verschillende cursussen aangebo-den op het gebied van tassen maken en leerbe-werking. Iedereen is welkom!

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.