Search
Close this search box.

Advisie Groep bestaat 15 jaar!

Op 1 januari 2008 startte Rutger Vogelpoel met Advisie Groep. Als allround financieel adviseur informeert hij zakelijke en particuliere klanten over hypotheken en verzekeringen. In januari vierde het Drutense bedrijf haar 15-jarig jubileum. In al die jaren is één ding altijd gelijk gebleven: de persoonlijke betrokkenheid met zijn klanten.

Meelopen met levenswandel van de klant

De onderlinge betrokkenheid van de Maas & Waler is groot, zo ook die van Rutger richting zijn klanten. Zonnepanelen geplaats? Een kleine op komst? Zodra zijn oog valt op dit soort zaken, adviseert Rutger over een aanpassing op de verzekering. Dat is nou je klant kennen en meedenken. Situaties rond overlijden, relatiebreuken, het kopen van een eerste huis, de stap naar het ondernemerschap: in deze situaties gaat het niet altijd alleen over de verzekeringen. Het gaat ook over meedenken, ondersteuning en het delen van ervaringen en tips. Dit is mede kenmerkend voor Advisie Groep: het op weg helpen en adviseren van mensen die te maken hebben met levens-veranderende stappen.

Balans tussen groei en kwaliteit

Advisie staat voor advies en visie. Die zaken gecombineerd hebben de laatste 15 jaar tot veel trouwe klanten geleid. Kwaliteit uit zich binnen Advisie Groep onder meer door een goede automatisering en uitbreiding in personeel. Maar vooral uit deze zich in een voortdurende investering in de klantrelatie. Het leveren van een volledig en op maat advies, dan is de kwaliteit gewaarborgd. “Beter leren kennen, is beter adviseren”, zo redeneert Rutger. De adviezen en diensten van Advisie Groep sluiten zoveel mogelijk aan bij de situatie en wensen van de klant. En of het nu gaat om schadeafwikkeling, hypotheken, aanvullend pensioen of verzekeringen: alles is onder te brengen onder één dak, namelijk dat van Advisie Groep! En heb je onbewust niet alles goed verzekerd of zijn je preventieve maatregelen niet op orde? Door bij de klanten op locatie te komen, constateert Rutger vaak welke maatregelen je nog dient te treffen. Meedenken en zorgen voor meer zekerheid en rust: welkom bij Advisie Groep!

Toekomst

Zo kennen we Advisie Groep: een bekend gezicht, de drempel om binnen te lopen is laag en je wordt nog gewoon geholpen, bijvoorbeeld met het invullen van formulieren. Zo onderscheidt de financieel adviseur uit Druten zich van de grote kantoren. En het goede nieuws is dat je ook in de toekomst deze mate van servicegerichtheid mag verwachten van Advisie Groep.

Rutger Vogelpoel & Dorien de Bont staan je graag te woord

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.