Search
Close this search box.

Welkom bij Zlim Beuningen

Bij Zlim Beuningen krijg je professionele begeleiding en persoonlijke aandacht in een prettige en gezellige omgeving. Onze aanpak omvat een holistische benadering waarbij lichaam, voeding en geest centraal staan.

Je beweegt in een warmtecabine met individuele begeleiding waardoor het voor dames van alle leeftijden geschikt is. Hierna ga je heerlijk ontspannen in de ozoncabine (huidverbetering) en krijgt begeleiding bij voeding en mindset. Bovendien biedt Zlim Beuningen diverse (lichaams)behandelingen aan en organiseren we ook groepslessen. Dit is wat Zlim jou te bieden heeft. Bij Zlim wordt elk individu als uniek beschouwd en volgt een op maat gemaakt programma. Bovendien gaat het niet alleen om gewichtsverlies, maar om een algehele verbetering van je gezondheid en vitaliteit. Door te zlimmen word je niet alleen fitter en gezonder, maar voel je je ook zelfverzekerder en gelukkiger.

‘Start nu bij Zlim en breng jezelf back in shape voor de zomer!’

Via voedingsgesprekken begeleiden we jou naar een fit en vitaal leven. Onze voedingsbegeleiding wordt op maat gemaakt omdat elke vrouw uniek is. Samen creëren we een plan dat afgestemd is op je levensstijl en behoeften. Samen verkennen we wat het beste bij jou past.

Naast de begeleiding tijdens trainingen en voedingsgesprekken, organiseren we ook groepssessies, zoals Power Zlim, waarin je in warmtecabines werkt aan je conditie op een lekkere beat. Daarnaast bieden we ook Zlim Flow aan, wat een ontspannen yogagevoel geeft. Los van alle sportieve activiteiten, beschikken we over een gevarieerd en uniek scala aan lichaamsbehandelingen. Gun jezelf wat tijd en ontspanning.

“Kracht door begeleiding, energie door training, brandstof door de juiste voeding”

Behandelkamer te huur bij Zlim Beuningen

Ontdek de voordelen van het huren van een behandelkamer in onze sportstudio. Ideaal voor beauty behandelingen en alles gerelateerd aan body, food en mindfulness. Profiteer van een constante stroom van Zlim-leden, exclusief dames, voor een unieke en comfortabele sfeer. Verken de mogelijkheden voor jouw onderneming nu!

APK Healtscan voor je lichaam en geest

Benieuwd naar wat je lichaam je vertelt? Bij Zlim Beuningen kun je een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) laten uitvoeren, waarmee tekorten zoals vitamines en mineralen kunnen worden opgespoord. Door een eenvoudige vingerprik wordt een bloedmonster genomen, dat vervolgens in het laboratorium wordt geanalyseerd. Na afloop ontvang je gedetailleerde informatie over de conditie van lichaam door onze BGN consulente.

Lidmaatschappen informatie

Wat onze lidmaatschappen bij Zlim Beuningen zo speciaal maakt:

  • Geniet maandelijks, bij elk abonnement, van gratis lichaamsmetingen en wegingen.
  • Profiteer bij elk abonnement van maandelijks gratis voedings gesprekken, om jouw gezond heidsdoelen te ondersteunen.
  • Ervaar het gemak van gratis parkeergelegenheid direct naast onze studio
  • Ontdek de voordelen van onze aansluiting bij Bedrijfsfitness Nederland

Nieuwsgierig naar Zlim Beuningen? Bel ons gerust of stuur een whatsapp berichtje! We kijken uit naar je komst!

Zlim Beuningen
De Balmerd 2, 6641 LD Beuningen
06-26735259

‘Ontdek onze ‘Back in Shape’-actie wanneer je een proefles boekt’

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.