Search
Close this search box.

Stook dat vuurtje maar lekker op! Energiezuinig en verantwoord stoken met Harlekijn haarden en kachels

Je woning energiebewust verwarmen met een hout- of gaskachel? Bij Harlekijn haarden en kachels kunnen ze er alles over vertellen. Een gesprek met verkoopadviseur Dorien van Rossum levert waardevolle tips op!

Tip #1: Gashaard op propaan

Woon je in een gasloze nieuwbouwwoning? Dan kun je met een propaanhaard toch genieten van warmte en sfeer in huis. De keuze bij Harlekijn qua propaanhaarden is groot, want de meeste moderne gashaarden zijn ook leverbaar op propaangas. Propaan is verkrijgbaar in gasflessen die (meestal) buiten de woning worden opgeslagen.

Tip #2: Houtkachel én vloerverwarming

Wist je dat de houtkachel een prima combinatie vormt met vloerverwarming of cv? Dat werkt zo: vloerverwarming zorgt voor een constante verwarming van de vloer en de kamer. Maar wil je bijvoorbeeld ‘s avonds sfeer creëren of iets bijstoken, dan gaat de houtkachel aan. De vloerverwarming of cv slaat uit, omdat de warmte van de houtkachel wordt opgepikt door de thermostaat.

Heb je een gasloze woning? Dan kan je ook kiezen voor vloerverwarming en een houtkachel in combinatie met een warmtepomp.

Tip #3: Geen overlast

Genieten van je houtkachel zonder overlast te veroorzaken voor je omgeving? Dat is al tientallen jaren het uitgangspunt bij Harlekijn haarden en kachels. Daarom bestaat de collectie uitsluitend uit ‘schone’ kachels die voldoen aan de strengste eisen. En worden ze geplaatst en geïnstalleerd met oog voor de omgeving en volgens strikte regels. Klanten worden bovendien geadviseerd over het gebruik van kwalitatief goed hout, een optimale manier van stoken. Tijdens de stookavond krijgen ze deze informatie en wordt ook laten zien hoe je goed stookt.

Tip #4: Sfeer en gemak zonder rookkanaal

Woon je in een appartement of woning zonder rookkanaal? Dan is een elektrische haard een prima alternatief. Eenvoudig te plaatsen (stekker in het stopcontact), geen rookkanaal, gas of hout nodig én dankzij de laatste technieken haast niet meer van echt te onderscheiden.

Tip #5: Van open naar dichte haard

Harlekijn haarden en kachels biedt oplossingen om een open haard in een woning te vervangen door een modern toestel die voldoet aan de eisen die nu gelden. Wist je namelijk dat een open haard een rendement heeft van maar 15%? Een inzethaard is uitermate geschikt om een open haard te vervangen. Deze zijn niet alleen mooi, maar leveren ook nog eens een hoog rendement op!

Je bent van harte welkom in de 1.500 m2 showroom van Harlekijn.

Harlekijn Schouwen en Haarden BV
Van Heemstraweg 38b, 6658 KH
Beneden-Leeuwen
T 0487 594 860,
E info@harlekijnkachels.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.