Search
Close this search box.

Stijlvol wonen in Heerlijkheid Horssen!

Ten westen van de dorpskern van Horssen ligt, in een omgeving vol juweeltjes van boerderijen, Heerlijkheid Horssen. Het huidige huis is een in de negentiende eeuw tot landhuis verbouwde boerderij. Deze behoorde bij het in 1869 gesloopte kasteel. Het huis heeft een rijke historie en krijgt, dankzij de transformatie tot 8 luxe appartementen, een nieuwe toekomst.

Met behoud van karakteristieke elementen, gecombineerd met hedendaags wooncomfort, heeft ieder appartement een fantastische uitstraling. Dankzij de lift zijn de appartementen op de bovengelegen verdiepingen te bereiken waardoor alle appartementen levensloopbestendig zijn.

Ieder appartement heeft naast een berging ook twee parkeerplaatsen op het buitenterrein. Er zijn diverse gemeenschappelijke ruimtes waaronder een tuinkamer, dierenweide, fruitboomgaard en een groente-/bloemenkas.

Het is een voorrecht om op deze bijzondere plek te wonen.

Heerlijkheid Horssen wordt zeer goed beveiligd.

Zo is er uitgebreide camerabeveiliging en geschiedt de toegangscontrole middels een automatische poort met intercom.

Landgoed Heerlijkheid Horssen ligt op het particuliere landgoed Heerlijkheid Horssen; een ruim 23 hectare groot bos- en wandelgebied met veertig inlandse boom-soorten en ruim negentig verschillende soorten vogels.

Appartementen:

In Huis Horssen worden 8 appartementen gerealiseerd met een oppervlakte tussen de 72m2 en 135m2. De historie van het landhuis wordt gecombineerd met hedendaags wooncomfort. Zo is ieder appartement voorzien van een Climarad WTW-ventilatieunit, een toilet met geurafzuiging, luxe inloopdouche met afzuiging, een zeer complete keuken en een stijlvolle pvc-vloer met vloerverwarming.

Stijlvol wonen

Wonen in een unieke omgeving met veel comfort

Wij staan u graag te woord
voor meer informatie:
Theo Sanders
06 2316 5758
theosandersdienstverlening@kpnmail.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.