Search
Close this search box.

Spot woontrends & accessoires in LVMW

Het najaar is de tijd om met je interieur aan de slag te gaan. De heerlijke sfeervolle donkere dagen komen eraan en je bent en geniet meer thuis.

Het Land van Maas & Waal kent vele mooie woon- en interieurzaken. Vanouds natuurlijk al een regio met oog voor meubeldesign en waar het nog steeds goed shoppen is of je nu houdt van het pure ambacht of hippe trends. Weekendje weg of dagje uit? In het Land van Maas & Waal is het aangenaam en sfeervol trends spotten.

Interieurtrends 2022

In de herfstmaanden mag het weer lekker knus zijn in huis. Waar we de inrichting ’s zomers fris en luchtig willen houden, zoeken we nu gezelligheid. Wat de ideale interieurtrend voor het najaar is, vertelt Annette van den Bogaard van Bij Nett te Druten.

Aardetinten in combinatie met zwart en wit staan centraal. Qua materialen kun je denken aan hout, rotan en riet – helemaal in boho sfeer. Dierenprints passen ook goed in dit thema, voor een exotisch jasje. Ook bruin is helemaal terug van weggeweest in het interieur. Meubels zijn er tevens in deze kleuren te vinden. Qua materialen zit je goed met sfeervol leer, boude stoffen, hout en staal.

Zachte vormen en materialen halen de herfstsfeer absoluut in huis zoals fluffy kussens op de bank. Je kunt zelfs nog dat beetje meer uitpakken, door meubelstukken met een zacht jasje te combineren

Ronde, ovale en natuurlijke vormen
Rechthoekige, strakke lijnen: move over. Dit seizoen is het tijd voor ronde, natuurlijke vormen die comfort en vertrouwen in je interieur brengen. Denk hierbij naast ronde meubels aan ronde woonaccessoires als sierkussens, poefs, rolkussens en ronde vloerkleden.

De kleuren van dit seizoen
Het kleurenpalet van dit seizoen is veelzijdig en belichaamt rust en optimisme in al zijn beeldschone tinten. Dit zijn de trendkleuren van dit najaar: Beeldschone roze- en warme bruintinten of warm wit gecombineerd met naturel tinten. Of aardetinten gecombineerd met zwart en warm wit. Hiermee creëer je een heerlijk gevoel van kalmte.

Goud mag weer gezien worden in je interieur! Naast koper staat goud fantastisch in je interieur! Het is een stijlvolle kleur die je interieur meteen een rijkere uitstraling geeft.
In combinatie met zwart staat goud super chique.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.