Search
Close this search box.

I♥ LVMW

Maas en waal staat al bekend als een landschap voor vele mooie wandel- en fietsroutes. Het is dan ook heerlijk om op zaterdag ochtend de fiets te pakken en bij verschillende buurt- en streekwinkels je boodschappen toe doen.

Maarten van Dreumel
Maarten van Dreumel

Tip 1

De Kloosterboerderij van Buuren in Horssen is een van deze buurtwinkels. Ze hebben heerlijke vleeswaren voor bij de lunch of een mooi stuk vlees voor bij de barbecue. Ook zijn er geregeld activiteiten of open dagen waarop je de dieren kan bewonderen. Erg leuk voor families met kleine kinderen. Kaasboerderij Ravenswaard in Afferden is ook zeker een aanrader waar je de lekkerste kazen kan kopen voor een perfecte borrelplank.

Als podotherapeut uit de buurt ben je natuurlijk ook bekend met de wandelroute en activiteiten in de regio.

Tip 2

Zo is er jaarlijks een fruitwandeling. De routes van het nog altijd zeer populaire Bourgondisch Fruitwandelen voeren je door boomgaarden, weilanden, uiterwaarden en over dijken van het veel bezongen Land van Maas en Waal.

Tip 3

Een andere aanrader is de wandelroute door de uiterwaarde vanuit Druten naar Deest en terug. Hierbij kun je genieten van de mooie natuur. Ook staan er op verschillende plekken cultuur- of architectonische gebouwen die van waarde zijn in de regio.

Tip 4

Ben je na het wandelen toe aan een drankje of een hapje heeft Maas & Waal vele leuke dorpen met eigenzinnige centra waar je je verbrande calorieën weer aan kunt vullen. Zo kun je bij Aan Dek in Druten onder het genot van een biertje uitkijken over de Waal of kies je een heerlijke pasta of pizza bij RetroGusto in het centrum van Druten.

‘Heerlijk om zaterdagochtend streekwinkels te bezoeken’

Bio

Mijn naam is Maarten van Dreumel, 28 jaar, ik ben eigenaar en podotherapeut bij Move Podotherapie. Sinds 2017 ben ik werkzaam als podotherapeut. In deze tijd heb ik bij verschillende praktijken gewerkt en ontzettend veel werkervaring opgedaan. Tevens heb ik mezelf naast algemeen podotherapeut ook gespecialiseerd als sportpodotherapeut en voor verschillende sportorganisaties mogen werken. O.a. NEC Nijmegen, Fortuna Sittard, Roda JC.

Ik maak gebruik van specialistisch meetapparatuur, een 3D scanner en highspeeds camera’s. Dit is uniek in Nederland. Voor het behandelen en voorkomen van voet, enkel, knie, heup en rugklachten ben je bij Move Podotherapie op de juiste plek. Nu heb ik de kans gekregen om mijn eigen praktijk te starten in Druten op Klepperheide 17.

Een droom die uitkomt en waar ik met volle overtuiging instap!

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.