Search
Close this search box.

Ontdek het water

Het Land van Maas en Waal ligt tussen de rivieren ingesloten, water is hier overal! Wat dacht je van peddelen over het water met een kano of een sup? Of ga met een sloep het water op als je liever iets minder actief van de omgeving geniet. Vergeet ook niet om even te relaxen bij het water. Na een dag vol waterpret strijk je heerlijk neer op een terras met een waterrijk uitzicht en de ondergaande zon.

Struinen door de Moringerwaarden

Deze wandelroute van 9 km start bij TOP Moeke Mooren in Appeltern en neemt je mee door het unieke wandel- en natuurgebied de Moringerwaarden. Geniet onderweg van de unieke doorkijkjes op het binnenmeer en spot bijzondere water- en zangvogels. Vergeet ook niet te kijken naar de grazende kudde brandrode runderen.

Scan de
QR code
Scan de QR code

Ontdek De Gouden Ham

Recreatiegebied de Gouden Ham is de ideale plek voor alle liefhebbers van waterpret. Maak met een kano, sloep, sup of rondvaartboot een tocht over het water. Of kom je liever zwemmen? Ook is De Gouden Ham een heerlijke plek om te relaxen langs het water. Al zin gekregen in een ijsje of een verkoelend drankje? Plof maar neer op het terras.

Scan de
QR code
Scan de QR code

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.