Search
Close this search box.

Samen Circulair zorgt dat je veilig en duurzaam online bent

De kans dat jouw bedrijf bedreigd wordt door hackers wordt steeds groter. Je koopt tegenwoordig al voor een paar tientjes ransomware op het dark web. Er zijn dan ook steeds meer criminelen die de kans wagen om hier geld mee te maken. Je ontkomt er in deze tijd niet aan om na te denken over de beveiliging van jouw online omgeving. Die van je netwerk, maar vergeet ook de mobiele devices als telefoons, tablets en laptops niet. Met SamenCirculair ben je verzekerd van de beste beveiliging en maak je tegelijkertijd gebruik van refurbished apparaten waardoor je ook voldoet aan de steeds verder aangescherpte duurzaamheidsregels. Eigenaar van SourceCare en MobileCare, Luciën Roelofs vertelt je meer over SamenCirculair: de 3 stappen die je zet om te komen tot een duurzaam en veilig ICT beheer.

“Met SamenCirculair brengen we de dienstverlening van SourceCare en MobileCare samen,” vertelt Luciën. “Wij leveren refurbished telefoons, laptops en tablets en zorgen ervoor dat die volledig veilig zijn. Eventuele reparaties worden door onze eigen repair afdeling opgepakt. Zo combineren we het beste van beide bedrijven in onze dienstverlening.”

Krachtige combinatie in dienstverlening

“In onze winkel, MobileCare, in Ewijk verkopen we refurbished apparaten. Dit zijn jong gebruikte telefoons, laptops en tablets die wij volledig renoveren en voorzien van nieuwe batterijen. Zo heb je kwalitatief hoogwaardige producten waar je op kunt vertrouwen, tegen een fractie van de prijs als je ze nieuw aanschaft. De repair afdeling bevindt zich ook in de winkel. Heb je iets om te repareren, loop dan gewoon binnen, dan laten we je zien wat we gaan doen. Die openheid wordt door veel van onze klanten als prettig ervaren. Binnen SourceCare verzorgen we al vele jaren het netwerkbeheer van met name de klein zakelijke klanten met zo’n 20 tot 60, soms 100, werkplekken. Beveiliging speelt daarbij een cruciale rol. Wij zorgen er eenvoudigweg voor dat er overal, binnen én buiten het bedrijf, veilig gewerkt kan worden. Met SamenCirculair brengen we beide bedrijven samen en zorgen we er in 3 stappen voor dat er duurzaam en veilig gewerkt wordt.”

In 3 stappen duurzaam en veilig werken

Duurzaam werken met apparaten die geen extra belasting vormen voor het milieu, omdat je werkt met nieuw gebruikte devices die we helemaal tiptop in orde maken voor je. En tegelijkertijd er zeker van kunnen zijn dat je in elke situatie en op elke plek veilig kunt werken. Dat is SamenCirculair in een notendop. En mocht er iets voorvallen dat een apparaat gerepareerd moet worden? Dan zorgen de mensen in onze eigen reparatieafdeling ervoor dat dit snel en efficiënt wordt opgepakt. Dat zijn de 3 stappen naar een veilige en duurzame werkomgeving:

  1. Aankoop van refurbished apparaten;
  2. Snelle service in reparatie en onderhoud;
  3. Cyberveilig via Microsoft Azure.

Zien wat SourceCare en MobileCare nog meer voor je kunnen doen?

Bezoek dan de websites:

sourcecare.nl
sourcecare.nl
mobilecare.nl
mobilecare.nl
Of kom gewoon eens langs in de winkel:
Of kom gewoon eens langs in de winkel:
De Klef 32a 6644 CT Ewijk
De Klef 32a 6644 CT Ewijk

Tekst: Chantal Fransen Fotografie: SourceCare

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.