Search
Close this search box.

Kreston van Herwijnen – Regisseur in duurzaam ondernemen

Voel jij, als ondernemer, ook een groeiende druk om verder te verduurzamen? Intrinsiek wil je dit graag bewerkstelligen maar hoe doe je dat dan? Wat wordt nu eigenlijk verstaan onder duurzaamheid? Hoe kan ik concreet hiermee aan de slag gaan? Hoe krijgt duurzaam ondernemen een positie binnen mijn verdienmodel? Wat betekent duurzaamheid voor de dagelijkse gang van zaken? En, niet onbelangrijk, wat is de business case (inclusief subsidiemogelijkheden) van duurzame investeringen?

Mogelijk worstel je om te voldoen aan de EU richtlijn Corporate Sustainability Reporting (CSRD) en de bijbehorende European Sustainability Reporting Standards (ESRSs). Jouw organisatie behoort mogelijk tot de groep bedrijven die een duurzaamheidsverslag moeten opstellen. Het is fijn om dichtbij expertise beschikbaar te hebben, een echte sparringpartner die met jou mee denkt.

Ontdek met Kreston Van Herwijnen hoe duurzaam ondernemen niet alleen een verantwoorde keuze is, maar ook een strategische zet voor het succes van jouw onderneming.
De rest komt daarna vanzelf.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.