Search
Close this search box.

Hilde Kuus, makelaar: De Landerije gaat écht een stap verder

Wie Hilde Kuus ontmoet, merkt het meteen. Deze ondernemer heeft een enorme passie voor het makelaarsvak. Inmiddels heeft zij ook jaren ervaring binnen dit vak, waarvan sinds 2019 als zelfstandig franchiser bij De Landerije. Een landelijk netwerk van makelaars gespecialiseerd in landelijk en bijzonder wonen.

Hilde Kuus, makelaar: De Landerije gaat écht een stap verder

Hilde Kuus heeft een brede belangstelling voor bouwkunde en architectuur en combineert dat maar al te graag met de makelaardij. “De woningen die wij voor onze klanten verkopen, vertellen vaak een eigen verhaal. Niets is mooier dan daarover met opdrachtgevers en kopers van gedachten te wisselen.” Minstens zo belangrijk vindt Hilde het contact met haar collega makelaars. “We bundelen onze kennis en versterken elkaar. Bovendien is onze marketing landelijk gericht. Dat werkt in het voordeel van onze klanten.”

Gaan voor een tien

De emotie van een gebouw of woning vertalen naar een zakelijke waarde: in feite is dat het werk van een Landerije makelaar. Want de makelaardij is vooral ook een zakelijk vak. “In mijn werk heb ik bijvoorbeeld regelmatig met ondernemers te maken. Ze willen als ze mij inschakelen voor een verkoopopdracht, een goed advies en het beste resultaat. Alles moet kloppen. Voor mij is dat vanzelfsprekend.”

Regio en randstad

De Landerije is door de jaren uitgegroeid tot een sterk merk met een grote naamsbekendheid. Hilde hierover: “De Landerije maakt duidelijke keuzes. We doen waar we echt goed in zijn: het kopen en ook aankopen van bijzondere en unieke huizen. Dat verklaart deels ons succes. Een andere succesfactor is onze lokale aanwezigheid. We weten wat er speelt en wat mogelijke kopers van buiten de regio belangrijk vinden. De Landerije gaat daarin echt een stap verder.

Kijk maar eens op www.landerije.nl.

een selectie UIT het AANBOD

www.landerije.nl
www.landerije.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.