Search
Close this search box.

De Waal Autogroep

de waal Autogroep

De Waal Autogroep in Druten leverde voor deze testdag drie auto’s te weten de VW T-Roc Cabrio, de VW ID Buzz People van Volkswagen en de Audi Q8 E-Tron. Pieter van Doorne en zijn team ontvingen ons gastvrij met een heerlijk gebakje en drie blinkende bolides.

De Waal Autogroep

VW T-Roc Cabrio

T-Roc Cabrio biedt als enige auto onder de 50 mille volop cabrioplezier en is uitgerust met een stille en soepele soft-top die in slechts 11 seconden kan worden neergelaten. Het interieur is rijk aan technologie en biedt comfortabele zitplaatsen voor vier personen. De T-Roc Cabrio is te koop vanaf € 38.440. Getest is de 1.5 TSI (150 pk/110 kW) met R-Line uitrusting dat hem sportiever maakt. De auto staat vanaf € 42.490 in de prijslijst en is standaard uitgerust met een automaat.

De Volkswagen ID. Buzz

Is een volledig elektrische bus en een wonder van ruimtebesparing. De auto biedt voldoende ruimte voor vijf inzittenden en 1.121 liter bagage. De ID. Buzz wordt aangedreven door een 150 kW elektromotor en heeft een accupakket van 77 kWh. Met een actieradius van meer dan 400 km, is de ID. Buzz perfect voor zowel stadsritten als de zakelijke markt. Met een vanaf prijs van € 56.160

Audi Q8 E-Tron

De nieuwe Audi Q8 E-Tron is een elektrische SUV die luxe en efficiëntie combineert. De testauto was uitgerust met twee elektromotoren die samen een indrukwekkend vermogen van 408 pk leveren. De auto biedt een actieradius van ongeveer 600 km, ideaal voor lange ritten. Het interieur is rijk aan technologie en biedt comfortabele zitplaatsen. De Audi Q8 E-Tron laadt snel op met een maximumvermogen van 170 kW en heeft een vanaf prijs van € 69.750

www.dewaalautogroep.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.