Search
Close this search box.

Familiebedrijf De Arend in Winssen viert in 2024 het 125-jarig bestaan: vijf generaties horecapassie

In mei 2024 viert Familiebedrijf De Arend in Winssen met trots haar 125-jarig bestaan, waarmee het een bijzondere mijlpaal bereikt als een van de oudste bedrijven in de gemeente Beuningen en de bredere regio.

De rijke geschiedenis van De Arend begon in 1899 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een veelzijdige horecagelegenheid en cateraar. In 2019 werd een à la carte restaurant geopend, waar gasten worden verwend met lunch, borrel en diner, gekenmerkt door seizoensgebonden smaken en een warme en huiselijke ambiance. De gasterij is al decennialang de onbetwiste keuze voor het vieren van feesten, bruiloften, partijen en diverse (zakelijke) bijeenkomsten.

Het bedrijf staat garant voor culinaire verrassingen en gastvrijheid en is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe creatieve concepten en smaken om aan de veranderende wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. Wat De Arend extra bijzonder maakt, is de betrokkenheid bij lokale producenten en goede doelen.

Maar wat De Arend bovenal kenmerkt, is de familie Tromp, die het bedrijf door de generaties heen heeft geleid. Inmiddels staat de vijfde generatie, vertegenwoordigd door Huub, klaar om deze gastvrije erfenis voort te zetten.

De Arend blijft een icoon van horecapassie en lokale betrokkenheid in Winssen, Maas en Waal, het Rijk van Nijmegen en daarbuiten. Dit alles vanuit dezelfde vertrouwde locatie waar het avontuur in 1899 begon, aan de Notaris Stephanus Roesstraat 28, waar de authentieke gezelligheid van Winssen nog altijd levendig aanwezig is.

De Arend | smaakmakers sinds 1899
Notaris Stephanus Roesstraat 28
6645 AJ Winssen | 0487-521265
www.dearendwinssen.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.