Search
Close this search box.

Een veilig & informatief bezoek!

Op dinsdag 3 oktober stond de jaarlijkse ALV weer gepland. Deze werd gehouden bij BCMW lid HTR Security Systems in Druten. Sjors van Ooijen informeerde de aanwezigen over de visie en doelen van het bedrijf. De veiligheid en het ontzorgen van de klant staan met kennis van zaken bij HTR Security Systems voorop. Het bedrijf is dit jaar nieuwe samenwerkingen aangegaan en is flink gegroeid. HTR is voorstander om jongeren vroegtijdig te leren, dat werken in de techniek werkplezier, voldoening en en goede loopbaanperspectieven biedt.

Bekende Tipje Van De Sluier – Change

BCMW kent een gestaag groeiend aantal leden en staat voor eigentijds, informatief, inspirerend, verbindend, informeel en gezellig netwerken met maandelijkse ontmoetingen. Daar hoort op z’n tijd een update en verfrissing bij van de eigen look & feel. Tijdens de ALV kregen de leden alvast het nieuwe logo van de Business Club Maas & Waal te zien. Hierbij alvast een tipje van de sluier. Wordt vervolgd in 2024 op de website, in print en via de socials & natuurlijk tijdens de maandelijkse bijeenkomsten. Maak kennis met BCMW. Meer informatie www.bcmw.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.