Search
Close this search box.

BCMW: november 2021

“Kan niet zonder netwerk met waardevolle contacten”

Netwerken is: het versterken van relaties, een frisse blik, profilering, toegang tot mogelijkheden, nieuwe informatie, advies en ondersteuning.

Eind 1990 is Business Club Maas & Waal opgericht. De belangrijkste drijfveer achter de oprichting van de Business Club was de overtuiging dat informele contacten tussen ondernemers een onmisbare schakel vormen in succesvol ondernemerschap.

Inmiddels bestaat Business Club Maas & Waal ruim dertig jaar. Tijdens de goed bezochte maandelijkse bijeenkomsten zien we deze contacten ontstaan en intensiveren tussen ondernemers die al jarenlang lid zijn. Ook ontstaan waardevolle contacten met recent aangesloten leden.
Business Club Maas & Waal participeert in Ondernemend Maas een Waal, een platform waarin de ondernemersverenigingen in het Land van Maas en Waal samenwerken. Ook dit platform biedt een diversiteit aan ondernemers.

Inmiddels zijn de eerste bijeenkomsten van het verenigingsjaar 2021 / 2022 al geweest. De komende maanden staan diverse bedrijfsbezoeken op de agenda. Onze afsluiting van dit verenigingsjaar is de viering van het dertigjarig jubileum, vanwege Covid-19 enigszins verlaat.

Lidmaatschap van Business Club Maas & Waal vergroot uw kansen op samenwerking en business. Wij nodigen u van harte uit om tijdens een maandelijkse bijeenkomst persoonlijk kennis te maken.

Met vriendelijke groet,
Bestuur BCMW

INHOUD

• FaasenVisuals: fans Creëren voor je bedrijf, hoe doe je dat?
• Bierman advocaten: fusie- en overnamemarkt als feniks uit de as herrezen
• ING export game in 4 stappen naar een internationaal succes
• Maas & Waal schoonmaak- diensten: Schoonmaakwereld is altijd dynamisch
• Businessflitsen
• Bijeenkomsten 6 oktober en 2 november

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.