Search
Close this search box.

Autoschade van Dijk: Een onderscheidend schadeherstel bedrijf

Rien Boschman is eigenaar van Autoschade van Dijk BV. Het autoschadebedrijf voor het vakkundig herstellen van alle soorten autoschades aan personenauto’s en bedrijfsauto’s tot 3500 kg.

Autoschade van Dijk: Een onderscheidend schadeherstel bedrijf

Onderscheidend in de automotive markt

Naast de zeer hoge kwaliteit voor autoschadeherstel zoals men die van ons mag verwachten, hebben wij een ongekende service. Van haal- en brengservice, gratis vervangende auto, meehelpen bij het invullen van het schadeformulier tot het rechtstreeks afwikkelen van de schade met de verzekeraar. Daarnaast hebben wij officiële merkerkenningen voor schadeherstel voor de merken Ford, Opel, Toyota, Peugeot en Citroën.

Kansen en samenwerking in eigen regio

Onze kansen liggen de aankomende jaren vooral bij merkerkend schadeherstel, dus daar proberen we nog meer automerken van binnen te krijgen door samenwerking te zoeken met lokale autodealers. En daarnaast is onze focus gericht op de elektrische auto en de investeringen die daarbij horen om klaar te zijn voor de toekomst.

Van Heemstraweg 21,
6657 KD Boven-Leeuwen
Tel: 0487-596777
info@autoschadevandijk.nl
www.autoschadevandijk.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.