Search
Close this search box.

Wij geven graag kleur aan het leven van anderen

Jij ook? Kom dan werken bij zorggroep Maas & Waal

Bij zorggroep Maas & Waal leveren we zorg met waarde. Dit doen we door kleur te geven aan het leven van onze bewoners en cliënten. Een zo fijn mogelijke oude dag, daar staan we voor. We houden van een huiselijke en vertrouwde sfeer en een ontspannen cultuur. Voor onze bewoners, cliënten én voor onze medewerkers. Uiteraard is professionele zorg daarbij ons uitgangspunt. Wij vinden het belangrijk dat de familie van bewoners weet dat hun naasten het goed hebben bij ons.

Onze gemotiveerde, vakkundige en loyale medewerkers zijn trots op hun werk en wij zijn trots op hen. Ook de inzet van de vele bevlogen stagiaires, vrijwilligers en familieleden maakt zorggroep Maas & Waal tot een organisatie van zo’n 1.500 mensen die samen het verschil maken. Een kleurrijk palet aan warme zorg.

Wil jij betekenisvol werk doen en heb je (bijna) een bijpassend diploma?

Dan horen we graag van je! Werken bij zorggroep Maas & Waal doe je in een professionele omgeving. Bewoners, cliënten, familieleden en collega’s vertrouwen op jouw kennis, ervaring en vaardigheden. Je krijgt de ruimte om je vakmanschap te laten gelden én je verder te ontwikkelen. Wij investeren in jouw toekomst met een trainingsaanbod dat aansluit op jouw wensen. Zo kleur je je carrière bij ons in zoals jij dat wilt!

Combineer leren en werken, ook als je aan het begin van je carrière staat

Daar bieden we je graag de ruimte voor. Of je nu in opleiding bent tot zorghulp, helpende, verzorgende, verpleegkundige of maatschappelijk werker. Of studeert voor fysiotherapeut, ergotherapeut, huisarts of specialist ouderengeneeskunde, we begeleiden je graag tijdens een inspirerende stage! Bij zorggroep Maas & Waal kun je leren en werken combineren. Wij geloven namelijk dat je tijd nodig hebt om te leren werken in de zorg. Hoe we dat doen? Lees meer op onze website of neem contact op, we vertellen het je graag.

Werken wanneer jij wil, op de locatie waar wij het nodig vinden: Match!

Leuk werk en op tijd thuis voordat de kinderen uit school komen. Middagen en avonden werken om de ochtenden bijvoorbeeld mantelzorg te geven, te sporten of te studeren. Een persoonlijke situatie vraagt om flexibiliteit. Daarvoor hebben we Match! Het flexteam van zMW. Jij bepaalt wanneer en hoeveel je werkt, wij kiezen de benodigde locatie. Met de zekerheid en voorwaarden van een arbeidscontract. Zo geef je kleur aan je eigen leven en het leven van onze bewoners en cliënten. Ben je benieuwd welke kleur jij aan onze zorg en ondersteuning kunt toevoegen? Bel ons of maak een afspraak om langs te komen voor een gesprek. Ook een dag meelopen behoort tot de mogelijkheden.

Wij geven graag kleur aan het leven van anderen

Wil je éxtra kleur geven aan het leven van onze bewoners?

Na de zomer maken veel mensen plannen voor het najaar. Wil je daarin iets betekenen voor een ander? Waar en wanneer het jou uitkomt? Denk dan eens na over vrijwilliger worden bij zorggroep Maas & Waal. “Jij kunt het leven van onze bewoners kleuren. Want je neemt niet alleen jezelf mee, je brengt ook dat wat jóu heeft gekleurd naar de bewoners”, vertellen Diana van Olderen en Wilma Kersten, beiden coördinator vrijwilligers. “Je verhalen, je familie, je energie, je interesses en bezigheden. Dankzij jou voelen onze bewoners dat ze nog steeds bij het grotere geheel horen, zoals ze hun hele leven hebben gedaan.”

Werken bij zMW?

Bel of app 06-826 213 27
Mail recruitment@zmw.nl
Of kijk eens op werkenbijzmw.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.