Search
Close this search box.

MobileCare zorgt voor jouw digitale bereikbaarheid

Met een berg ervaring in de ICT, als consultant, systeembeheerder, teamleider, trainer weet Luciën Roelofs wat er speelt in de wereld van de digitale toepassingen. Een bevlogen man die vol enthousiasme kan vertellen over zijn vakgebied. Een pragmaticus ook die, door goed te luisteren, altijd op zoek gaat naar de meest praktische en werkbare oplossing. Vanuit MobileCare, de nieuwe computerwinkel in Druten, komt die praktische werkwijze goed tot uiting. Hier worden niet alleen computers, laptops en telefoons vakkundig gerepareerd. Je kunt er ook terecht voor de aankoop van nieuwe en refurbished apparaten en de aanleg van een goed werkende Wifi verbinding bij je thuis.

“We zorgen ervoor dat het hele gezin online ongestoord kan werken, spelen en ontspannen”

“MobileCare is ontstaan uit ons ICT bedrijf SourceCare in Ewijk. Eerst met een reparatieshop in Ewijk en nu met een tweede locatie in Druten,” vertelt Luciën. “Onze klanten zijn particulieren, kleine zelfstandigen en kleinbedrijven die eenvoudigweg op zoek zijn naar goed werkende apparaten. Telefoons, tablets, laptops die soepel werken op een goed en veilig netwerk. Daar zorgen wij voor.”

Luciën Roelofs

De nieuwe computerstore in Druten
“De reparaties voeren we gewoon uit in de winkel. Ik laat mensen ook zien wát er mis is met het toestel en wat we gaan doen om het mankement te verhelpen. Je hele leven staat per slot van rekening op je telefoon of laptop, dan vind ik dat je daar heel voorzichtig en transparant mee om moet gaan. Dat zie je ook terug in onze naam MobileCare: we gaan voorzichtig om met de mobiele apparaten van onze klanten. Met een dienstenpakket dat verder gaat dan reparaties alleen. Je kunt bij ons ook terecht voor nieuwe of refurbished laptops, telefoons, telefoonhoesjes en laptoptassen. En ook bij de installatie van programma’s helpen we. Kortom, is er iets mis met je computer, dan weten wij altijd wel een oplossing te vinden.”

Groen
In het MobileCare logo is het groen opvallend aanwezig. Ook als je de winkel binnenloopt valt de overzichtelijkheid, de ruime opzet en groene frisheid op. Dat is geen toeval. MobileCare ís groen.

“We kiezen bewust voor een zo laag mogelijke milieubelasting. Door elektronica te repareren en goed werkende tweedehands (refurbished) apparaten te verkopen, maar bijvoorbeeld ook door oude laptops met SSD of geheugen te upgraden. Je hoeft dan geen nieuwe te kopen, maar kan toch blijven werken op een zo goed als (weer) nieuwe laptop. Zo krijgen ze een tweede leven en wordt er niets onnodig weggegooid. Tegelijkertijd worden kosten bespaard. Onze klanten krijgen A-kwaliteit, zonder dat ze een vermogen kwijt zijn aan nieuwe spullen.”

Druten is, zonder twijfel een mooie winkel rijker. Een shop waar met aandacht gekeken wordt naar wat ze werkelijk voor je kunnen doen. Waar ze eerst luisteren en dan in een persoonlijk gesprek op zoek gaan naar de beste oplossing voor jou.

De nieuwe computerstore in Druten, MobileCare, vind je aan de Hogestraat 46 in Druten.

Je bent van harte uitgenodigd om gewoon eens binnen te wandelen voor een lekker kopje koffie en om op je gemak eens rond te kijken. Liever een eerste kennismaking vanuit jouw eigen comfortabele stoel? Bezoek dan de website: www.mobilecare.nl.

Tekst: Chantal Fransen
Fotografie: John van Gelder Fotografie

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.