Charles en Claudia Verhuldonk van Janssen Keukens Wijchen hebben een passie voor hun vak, de producten en klanten. Zij blijven innoveren en bieden maatwerk met hun team. Ook houden zij van lekker koken en bieden de nieuwste apparatuur aan om je thuis ook een Chef te voelen. Geniet van onderstaand recept en altijd welkom voor advies bij Janssen Keukens Wijchen.
VisStoomovenMakkelijk
Bereiding
Stap 1:
Schil de asperges rondom twee keer en snij het harde onderste stukje af.
Stap 2:
Kook ze in water met zout 2 eetlepels citroensap en een snufje suiker voor ongeveer 15 minuten (stoomoven op 100 °C voor 12 minuten). Snijd ze schuin in stukjes.
Stap 3:
De broccoli in kleine roosjes verdelen. Kook ze kort om kleur en knapperigheid te behouden (stoomoven op 100 °C voor 2 minuten).
Stap 4:
De zalm kunt u op diverse manieren bereiden:
Stoomoven: 8 minuten op 85 °C
Combi-stoomoven: Combi-koken – HeteluchtPlus 100 °C – vocht 60 % – 10 minuten voorverwarmen
Combimagnetron: Magnetron 80 Watt + HeteluchtPlus 120 °C – 8 minuten voorverwarmen
Stap 5:
Laat de zalm afkoelen en druk voorzichtig de segmentjes los.
Stap 6:
Meng de aspergestukjes met de broccoliroosjes en doe ze in een schaal.
Stap 7:
Maak een dressing van de olijfolie en het citroensap, breng op smaak met peper zout en suiker. Proeven!
Stap 8:
Schep voorzichtig wat van de segmentjes door de salade en leg de resterende er bovenop. Giet er wat van de dressing over en bestrooi met de gehakte dille.
IngrediËnten
4-6 personen
- 500 gram witte asperges AA
- 400 gram zalmfilet
- 350 gram broccoli
- 4 eetlepels citroensap
- 1 bosje dille, fijngesneden
- 2 dl olijfolie
- Peper en zout uit de molen
- Beetje suiker
Eet Smakelijk
Charles en Claudia Verhuldonk