Het team van Maarten Kocken, Vleesspecialist bestaat uit gediplomeerde medewerkers en staan dagelijks voor u klaar; van winkelslager, chef slager en meester worstmakers tot voedingsadviseurs, stuk voor stuk gepassioneerde en bekwame vakmensen.
Iedere dag werken we hard om u het beste van het te bieden.
Ons assortiment komt bijvoorbeeld voor 80% uit eigen keuken en daarmee weten we wat we leveren en maken we echt het onderscheid. Onze eigen worstmakerij levert niet zomaar een stukje worst.
Dit begint met de selectie van de beste ‘grossier beef best’ en ‘pork best’, die vervolgens door onze medewerkers worden omgezet naar heerlijke gekruide worst.
Kom dus snel proeven en
ontdek de smaak van ware passie!
zandstraat 56
Beneden-leeuwen
www.maartenkocken.nl
Côte de boeuf
Bereidingswijze:
- Verwarm de BBQ tot deze goed heet is. Wrijf met een beetje vet over het rooster, leg de côte de boeuf op het rooster en leg een klontje roomboter op het vlees.
- Heeft u een deksel op uw BBQ, dan kunt u deze sluiten.
- Keer het vlees om en leg er weer een klontje roomboter op. Hierdoor wordt het vlees nog smaakvoller.
- Sluit wederom de deksel en laat het vlees verder garen.
- Neem de Côte de boeuf van het rooster, bestrooi het met grof zeezout en laat deze 10 minuten rusten. Snijd het vlees in mooie plakken en serveer het bij-voorbeeld met een mooie puree met gegrilde ui.
- Daarnaast en lekkere salade met fetakaas en zongedroog- de tomaatjes zal uw BBQ gerecht compleet maken.
Eet smakelijk!