Search
Close this search box.

I♥ LVMW

Mijn naam is Kevin van Buuren. Geboren en getogen in Druten. Ik hoop mijn liefde voor dit dorp en deze regio te koppelen aan mijn passie voor schrijven. Sinds kort publiceer ik gedichten op mijn Instagram-account @vindingrijm. Door ook gedichten te schrijven over het land van Maas en Waal hoop ik me zelfs op te werken tot regio- of dorpsdichter, ofwel: een dichter van dijken (woordgrapje). Om mezelf te introduceren heb ik een klein rijmpje geschreven.

TOP 3 Regio

1. Eén van mijn favoriete kenmerken aan Druten is de Waalbanddijk. Een wandelroute met een prachtig uitzicht. Maar het leukste is toch om van de dijk af te lopen en toeristische route door de natuur te nemen.

2. In Afferden staat dorpshuis De Meent. Dit staat voor mij symbool voor de gemeenschap die Afferden is. Er wordt veel georganiseerd en mensen komen samen om het ware dorpsleven te omarmen.

3. Zonder een voorkeur te geven en een naam te noemen, blijf ik algemeen: voetbalclubs. Bij deze verenigingen in de regio is het gezellig, gemoedelijk en kun je de mooiste sport op aarde bekijken. Daarbij is het voor de clubs geweldig als er zo veel mogelijk mensen komen kijken. Support your locals!

Kevin Van Buuren
Kevin Van Buuren

Laat de ruimte tussen rivieren
niet meer dan kieren zijn
Er leeft hier een dijk
van een gemeenschap
alleen
niet iedereen
weet dat

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.