Search
Close this search box.

Fashion LVMW in samenwerking met Beau Vous

Favorites LVMW

Wil jij jezelf elke dag stralend voelen, dan ben je bij Wendy van de Geer en haar team aan het juiste adres. Damesmodezaak Beau Vous, gevestigd in het Hart van Beuningen op het Julianaplein, combineert fashion, gevoel voor styling met gastvrijheid.

Een eigentijdse collectie wordt aangeboden met merken als o.a. Esqualo Poools, Rosner, MAC, Rino & Pelle, Cream, Isay en Qui. En hier wordt het mooie Nederlandse merk NUKUS binnenkort aan toegevoegd.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Voor elk moment van de dag en/of gelegenheid is Beau Vous het juiste adres voor de moderne vrouw, die goed in haar vel wil zitten 24/7.

Wendy “ Ik ben trots op Beau Vous. De winkel voelt voor mij persoonlijk als een warme jas. Dat gevoel geef ik graag door aan iedere klant. Bekijk hier onze kerst fotoshoot, die we met het team hebben gemaakt op de sfeervolle kerstshow bij Tuincentrum Bull. Ik nodig je graag uit in onze winkel. Welkom.”

Wendy van de Geer

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.