Search
Close this search box.

De Twee Linden

Naam: Henrita van Rijn
Hotel: De Twee Linden
Plaats: Beneden-Leeuwen
Informatie: www.detweelinden.nl

Gastvrijheid is voor jou?

Dat de gasten zich thuis voelen, dat is het allerbelangrijkste. Wij noemen onze locatie ook wel een ‘tweede thuis’. Door een persoonlijke benadering laten wij onze gasten zich welkom voelen. Denk hierbij aan begeleiden naar de kamer, een goed gesprek aan de bar of een “goedemorgen” van onze housekeeping. Het zijn soms maar kleine momenten maar daarin kun je heel veel betekenen voor een ander, ervaren wij.


Waar staat Hotel De Twee Linden voor?

De Linde boom is van oudsher een samenkom plek voor allerlei verschillende mensen. Ook vandaag de dag vinden mensen nog verbinding op deze plek. Of het nu een gezin is dat komt eten, vriendinnen die genieten van een verrukkelijke high tea of wandelaars en fietsers die op hun route zoeken naar een fijne verblijfplaats voor de nacht.


Welke geheime tip heb jij voor gasten, die LVMW bezoeken?

Kom in de bloesemtijd! Alle periodes hebben natuurlijk hun eigen charme, maar wij zelf vinden de bloesemtijd de mooiste tijd van het jaar. Al die verschillende kleuren, lekkere geuren en mooie uitzichten geeft een extra dynamiek aan een verblijf, zeker als gasten de fiets mee brengen en de regio gaan verkennen. Kleine tip op loopafstand die we hier aan toe willen voegen: kijk in de avond de zonsondergang op de waal. Deze is mooier dan de zonsondergang aan zee, vinden wij.


Waar zijn jullie trots op?

De reviews van gasten die eerder bij ons zijn verbleven. De feedback van gasten nemen we zeer serieus en er zijn altijd punten om te verbeteren, zo blijven we bij te tijd.  Maar over het algemeen scoren we hoog en zijn onze gasten dik tevreden, daar doen we het voor!

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.