Search
Close this search box.

Bed & Welness MAAS & WAAL: Beleef optimaal genieten

Bed & Wellness Maas en Waal is sinds kort overgenomen door de nieuwe eigenaren Jan Burger en Priscilla Traets, en bevindt zich in de Rooijsestraat van Dreumel, grenzend aan het vrije zicht op de uiterwaarde.

avondoverzicht-maas

3 jaar geleden is deze Bed & Wellness geopend en recentelijk overgenomen, waarbij er vele nieuwe faciliteiten zijn toegevoegd. “Met deze Bed & Wellness willen we mensen een unieke belevenis geven waar privacy, kwaliteit, luxe en genieten centraal staan.

Dit uit zich in de 2 privéruimtes die beide zijn uitgerust met vele faciliteiten. Ook kan er in beide ruimtes overnacht worden, om je wellness-ervaring nog verder uit te breiden.

In de ochtend serveren we een heerlijk ontbijt voor de gasten, met verse broodjes en ook mogelijk uit te breiden met champagne. In de wellness hebben onze gasten de mogelijkheid om volledig privé te dineren of te genieten van een lunch, met gerechten die besteld kunnen worden van de kaart.

Maar dat is nog niet alles. Onze gasten vinden het heerlijk om nergens heen te hoeven gaan en alle faciliteiten bij de hand te hebben. Om die reden verzorgen we ook een private dinner en denken we mee met bijzondere gelegenheden.

Vaak wordt een bezoek aan onze wellness als verrassing geboekt en willen zij hun partner verrassen. We brengen de wellness dan volledig in romantische sferen, inclusief verse rozen, ballonnen en een flesje bubbels.

badproducten
drie-soorten-bubbles
bed-in-het-midden

Privacy, kwaliteit, luxe en genieten staan centraal

Verjaardagen, huwelijksaanzoeken, vriendinnenmiddag en een babymoon, we hebben het allemaal al voorbij zien komen en denken dan graag mee met de wensen van onze gasten.

Hoe fijn is het om volledig te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse drukte en je even in een compleet andere wereld te banen.

‘A place where you can recharge and enjoy a modern luxury wellness experience’

Wij nemen de tijd voor je.
Voor vragen of reserveringen kun je terecht op onze website, maar je mag ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. We denken dan graag met je mee.”

Wie weet, tot snel!

Jan Burger Priscilla Traets

sauna-van-binnen
waal-whirlpool
sauna-handdoeken

De Maas suite

De Maas suite is een heerlijke knusse ruimte met geweldige faciliteiten: een Finse sauna met geïntegreerde infrarood, stoomcabine en een jacuzzi. In het midden van de ruimte een plek om af te koelen onder de regendouche. Naast de openhaard is een zithoek gecreëerd waar je heerlijk kunt genieten.

Ook vind je er een grote 2 persoons loungesofa, waar je samen een filmpje kunt kijken. Ook is het mogelijk te overnachten en je wellness ervaring nog even te verlengen.

De Waal suite – wellnessruimte

Ruim 125m2 aan wellnessruimte is in Nederland bijzonder uniek te noemen.

In deze wellness zijn er vele faciliteiten, zoals een Finse sauna, Full Spectrum infrarood sauna, jacuzzi en een zwemspa, waar je tegen de stroming in kunt zwemmen.

In het midden van de ruimte staat de openhaard met een heerlijke loungehoek om te ontspannen en een zithoek, waar je kunt genieten van je ontbijt, lunch of private dinner.

Op de 2e etage vind je het ruime slaapvertrek met uitzicht op de zwemspa. Welke ook een buitenruite bied voor ontbijt in de zomer of lekker kunt afkoelen.

www.privespa-maasenwaal.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.