Search
Close this search box.

Beautytips! In samenwerking met Haarzaak Druten

1. DON’T FORGET YOUR SPF!

Wist je dat een SPF stiekem misschien wel beste anti-aging is op het gebied van huidverzorging? Geef pigmentvlekken, huidveroudering & ernstige ziekten door uv-straling geen kans.

En met de oceaan vriendelijke UV filters, een verpakking van gerecycled plastic en een clean formule is onze SUNSOUL lijn ook zéker geschikt voor vegans.

De dagcrème uit de zonnelijn van comfortzone is er met een SPF30 en een SPF50. Speciaal ontwikkeld voor jouw gezicht en geeft geen vettig gevoel of geen witte waas.

2. SEMI PERMANENTE MAKEUP

NICE BROWS! In de zomerhitte, het subtropisch zwemparadijs en tijdens het sporten! Gewoon het hele jaar door wakker worden met mooie wenkbrauwen.

SEMI PERMANENTE MAKEUP, dat houdt in dat je na gemiddeld 1 a 1,5 jaar een weer een opfrisbehandeling ondergaat. Het vervaagd naar verloop van tijd (afhankelijk van jouw huidtype) maar na het opfrissen ben je weer verzekerd van brows on fleek!

Twee technieken:
POWDERBROWS & MICROBLADING.

Ben je benieuwd welke techniek bij jou het mooist zal zijn? Je bent welkom voor een vrijblijvende intake met alle ins&outs, dos&donts.

3. PRO LIFT ANTI-AGING FACIAL

Time to GLOW!

Een ontspannende behandeling die we naar een hoger niveau tillen. Dit doen we onder andere door het toevoegen van een fruitzuurpeeling en bindweefselmassage! We stimuleren de doorbloeding waardoor alle ingrediënten optimaal worden opgenomen en we zetten de huid aan het werk. Dit voelt echt als een work-out voor je huid. Maar resultaat gegarandeerd, een stralende & gezonde huid!

  • Good to know: deze behandeling is al vanaf 30 minuten te boeken

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.