Search
Close this search box.

Kroon Montage Zonwering en Rolluiken: Zonwering spaart energie voor warmte, licht en koeling

Dat is de boodschap van Kroon Montage Zonwering en Rolluiken in Wijchen. Het bedrijf bestaat inmiddels 25 jaar en is door de jaren heen uitgegroeid tot de specialist op het gebied van montage van zonwering, onderhoud en reparaties voor bedrijven en particulieren.

Kroon Montage is een echt familiebedrijf waarin de ouders en de twee dochters Cynthia en Nancy Kroon ieder hun eigen taak hebben en gezamenlijk met een team van zes monteurs hun klanten bedienen.

Innovaties in zonwering

Ervaren monteurs die speciaal zijn opgeleid in het monteren van binnen- en buitenzonwering. “We hebben een aantal ervaren monteurs, maar ook een paar in opleiding”, vertelt Nancy Kroon. “Om up-to-date te blijven worden onze monteurs regelmatig bijgeschoold door onze leveranciers. Zeker gezien de ontwikkeling op zonwering gebied. Moest je vroeger de zonwering nog met de hand bedienen. Tegenwoordig wordt praktisch alle zonwering elektronisch bedient, voorzien van elektromotoren met wifi, die je met een app kunt bedienen. Wat inmiddels wel gemeengoed aan het worden is.” Een andere ontwikkeling die Nancy noemt zijn rolluiken en screens met ingebouwd solarpaneel die daarmee zijn eigen stroom opwekt voor de bediening van de zonwering. “In het kader van de energiebesparing wordt dit steeds belangrijker evenals de rolluiken die belangrijk zijn voor de isolatie, waardoor bedrijven en particulieren hun verwarming lager kunnen zetten in de winter en in de zomer de airco minder hard hoeft te draaien. Afhankelijk van het gebouw kan met de juiste combinatie van ramen en geautomatiseerde zonwering tot wel 50% koelenergie en tot wel 30% stookenergie worden bespaard”, aldus Nancy.

Klanten

“Onze klantenkring zijn met name particulieren, maar de zakelijke markt wordt voor ons steeds belangrijker”, zegt Nancy. “Daar kunnen we bedrijven ook in adviseren en samen met hen bekijken wat hun wensen zijn. We beschikken over een eigen uitgebreide showroom, maar we gaan ook regelmatig met geïnteresseerde klanten kijken naar eerder gerealiseerde projecten zodat ze indruk krijgen welke oplossingen er allemaal mogelijk zijn. Voor zonwering zijn we dealer van een aantal gerenommeerde merken zoals Somfy waar we onze producten inkopen die op maat vervaardigd worden volgens onze specificaties in veel standaard RAL kleuren. We hebben recent voor verschillende bedrijven projecten uitgevoerd. Voor o.a. SIG in Wijchen en Future Diagnostics Solutions, een laboratorium, hebben we screens met draadloze schakelaars geplaatst, waardoor werknemers elke ruimte de zonwering naar wens kan gebruiken. Projecten die we zelf ontwerpen en volledig zelfstandig uitvoeren inclusief het advies voor de aanleg van alle bekabeling, besturing en het installeren van alle elementen. We geven op onze producten 5 jaar garantie. Waarin de klant verzekerd is van onderhoud, reparaties en storingen. We hebben een eigen storingsdienst die snel ter plekke is om de storing op te lossen. Dit alles tegen een eerlijke prijs die we ondanks de gestegen kosten van de materialen en personele kosten niet allemaal een op een doorberekenen aan onze klanten. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf op het gebied van zonwering kunnen betekenen, maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Kroon montage zonw-roll logo PMS 20211014 (3)

Buys Ballotstraat 14
6603 BW Wijchen
E-mail: info@kroonmontage.nl
Telefoon: 024 675 78 59
www.kroonmontage.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.