Search
Close this search box.

Geniet van de weldaad van water

Water, het geeft de ultieme weldaad voor lichaam en geest. Ontspant en activeert. Hoe heerlijk als je er gewoon vanuit je eigen huis of tuin van kan genieten. WellSpa bouwt en plaatst zwembaden en spa’s en creëert daarmee een ware oase. Wellness voor thuis noemen zij dat. En dat is het zeker. Ik spreek eigenaren Yvonne van Dun en Ronny Bouckaert in hun showroom in Wijchen, van waaruit zij al vele dromen hebben uitgedacht en waargemaakt.

Yvonne van Dun en Ronny Bouckaert

Bio

Naam: Yvonne van Dun en Ronny Bouckaert
Plaats: Wijchen
Bedrijf: WellSpa, wellness voor thuis

“We merken dat mensen zichzelf steeds vaker een bepaalde luxe gunnen,” vertelt Yvonne. “Zeker in de afgelopen corona tijd is de blik meer naar binnen gekeerd geweest en werd er gekeken naar hoe het thuiscomfort vergroot kon worden. Een zwembad is voor veel mensen een lang gekoesterde droom, die nu werkelijkheid kon worden.” Ronny vervolgt: “Door de nieuwe materialen, technieken en energiezuinige oplossingen die er tegenwoordig zijn komt de realisatie van een zwembad voor steeds meer mensen binnen handbereik. Er is heel veel mogelijk, dat geldt ook voor de spa’s die we plaatsen. Al die mogelijkheden maakt de keuze er niet makkelijker op. Daar helpen we onze klanten dan ook mee. We denken mee, kijken naar wat mogelijk is qua budget, maar ook qua ruimte en gebruik en komen met een uitgebreid advies. Rekenen daarbij ook alles door, zodat men niet voor verrassingen komt te staan.”

Blijvende focus op nieuwe mogelijkheden

“De zwembadbranche blijft volop in beweging en wij bewegen mee. Onderzoeken de nieuwe ontwikkelingen en bekijken of deze ook interessant zijn voor onze klanten. Het kan dan gaan om energiebesparende maatregelen die genomen kunnen worden. Maar ook designkeuzes. We werken daarin nauw samen met topmerken als Aquadeck en Aura die heel veel moois te bieden hebben op het gebied van afdekkingen en overkappingen. Zo zorgen we voor een totaalplaatje die én functioneel is én geïntegreerd is in het landschap, de tuin en het huis. Sinds begin dit jaar mogen we ons ook profi partner noemen van Niveko, custom made pools. Een vooruitstrevend bedrijf uit Tsjechië, die een heel eigen manier van zwembadbouw heeft ontwikkeld. We hebben een uitgebreide training op locatie gekregen en blijven in nauw contact met deze inspirerende leverancier om onze kennis up to date te houden. Niveko levert prachtige design baden, die volledig naar wens van onze klanten worden ontworpen en gemaakt.”

“Strakke design baden , innovatieve materialen en met aandacht voor de kleinste details, dat is WellSpa ten voeten uit.”

“Met de technieken die Niveko toepast loopt de waterlijn op een heel natuurlijke manier bijna loodrecht door in de betegeling en het terras. De Skimmer en Overflow baden die zij leveren zijn van een ongekend hoge kwaliteit en detaillering. We zijn erg blij met deze mooie toevoeging in ons assortiment.”

Totaalpakket

“Naast het ontwerp en de bouw van nieuwe baden, hebben we de laatste jaren ook veel ervaring opgedaan in de renovatiemarkt. We hebben zwembaden groter gemaakt, of juist kleiner, gelijkvloers gemaakt… ook een oud(er) bad is weer helemaal operationeel en van nu te maken.

Of het nu nieuwbouw is, een renovatie- of onderhoudsklus; het geeft ons altijd weer veel voldoening als we onze klanten dat stukje luxe kunnen bieden. Met een mooi bad of heerlijke spa, waar men nog vele jaren dagelijks in de vertrouwde thuisomgeving van kan genieten.”

Meer weten over WellSpa? Bekijk de website of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom in de Kraanvogelstraat in Wijchen voor een persoonlijke kennismaking.

www.wellspa.nl

Tekst: Chantal Fransen
Fotografie: Niveko pools

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.