Search
Close this search box.

Flebologisch Centrum Grave: Specialist in de behandeling van aambeien en spataderen. Helpt je van die pijnlijke klachten af

Het Flebologisch Centrum Grave is volledig gespecialiseerd in de behandeling van aambeien en spataderen en is een begrip in Nederland. Tot ver buiten onze regio komen patiënten naar Grave om van die pijnlijke benen en het ongemak van aambeien af te komen. Het centrum is het afgelopen jaar flink uitgebreid en de groei houdt aan. De behoefte aan de expertise van de verschillende specialisten die het centrum rijk is, blijkt groot.

“We hebben een team met zeer ervaren professionals. Met twee vaatchirurgen, een fleboloog (spatader specialist), een proctoloog (aambeienspecialist), een maagdarm chirurg, vasculair consulent, bandagist, verpleegkundigen en medisch assistenten hebben we een vrij forse bemanning waarmee we iedereen met klachten in genoemde gebieden kunnen helpen. En daar zetten we de nieuwste technieken bij in. Zo zijn we, met de inzet van moderne echo- en doppler technieken in staat om snel de juiste diagnose te stellen en een effectieve behandeling in te zetten.”

Verzekerde zorg

“Met uitzondering van de puur cosmetische ingrepen worden vrijwel alle behandelingen door de verzekeraar vergoed. Daarnaast hebben we korte wachtlijsten en werken we snel: binnen een dag zijn de meeste klachten al verholpen en is de patiënt weer op de been. We zijn een zelfstandige kliniek met het ZKN-keurmerk, daarmee voldoen we aan strenge kwaliteitsnormen. Buiten dat, is het allerbelangrijkst voor ons dat we met de specialisten die we in huis hebben pijn- en ongemaksklachten bij aambeien en spataderen snel en effectief kunnen verhelpen.”

Dr. Wijnand van Gent vaatchirurg
Dr. Wijnand van Gent vaatchirurg

Groei

“Wat we doen, doen we met aandacht en begrip voor onze patiënten en dat wordt gewaardeerd: zeker sinds de komst vorig jaar van de twee nieuwe specialisten die onze praktijk rijk is (veneus chirurg, professor Wittens en dr. Schouten met haar expertise en oplossingsgerichte werkwijze rondom aambeien) hebben we een serieuze groei ingezet. Een groei die zich voort blijft zetten. Desalniettemin zijn we gelukkig nog altijd in staat om de korte wachtlijsten aan te houden.”

“We helpen je binnen een dag van je pijnklachten af.”

“De gêne om naar ons toe te komen met de klachten die er zijn, die drempel die er een aantal jaren geleden nog was, wordt gelukkig steeds lager. Gelukkig maar. Ik kan mensen die kampen met spataders en aambeien niet genoeg op het hart drukken: laat je helpen. We doen het snel en effectief en je bent binnen een dag weer op de been. We zijn er voor je.”

Klinkerstraat 8-10
5361 GW Grave
Tel. 0486 – 42 00 96
info@spataderen-fcg.nl

Tekst: Chantal Fransen – Fotografie: FBG Grave

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.