Search
Close this search box.

Dossier Duurzaam investeren: Duurzaam ondernemen met mobilecare

Ondernemen met oog op de toekomst: als ondernemer denk je na over de jaren die komen gaan. Je wilt mee in de duurzaamheidsgedachte, daarnaast wil je ook efficiënt werken om ervoor te zorgen dat je in jouw bedrijfsvoering niet alleen vooraan staat bij de nieuwste ontwikkelingen, je wilt er vooral ook voor zorgen dat de stabiliteit van jouw bedrijf gewaarborgd is. MobileCare ontwikkelde SamenCirculair: een allesomvattende oplossing die ervoor zorgt dat jij en jouw medewerkers altijd en overal veilig online kunnen werken met apparaten die het milieu ontlasten en waarbij MobileCare ervoor zorgt dat ze te allen tijde gedegen werken.

HTR werd per 1 augustus partner van SamenCirculair en ontving uit handen van Luciën Roelofs de partner plaquette en het vignet waarmee zij op al hun kanalen kunnen laten zien dat ook zij meewerken aan een duurzame toekomst en veilige werkplek.
HTR werd per 1 augustus partner van SamenCirculair en ontving uit handen van Luciën Roelofs de partner plaquette en het vignet waarmee zij op al hun kanalen kunnen laten zien dat ook zij meewerken aan een duurzame toekomst en veilige werkplek.

“Efficiency en duurzaamheid gaan in SamenCirculair hand in hand,” vertelt Luciën Roelofs, eigenaar van MobileCare en SourceCare uit Ewijk en bedenker van het SamenCirculair platform. “In 3 stappen zorgen we voor een veilige en altijd goed werkende ICT omgeving. We werken met refurbished hardware. Dat wil zeggen: we leveren telefoons, tablets, laptops en computers die een tweede leven ingaan. Tweedehands apparatuur die we uitvoerig hebben getest, nagekeken en waar nodig gerepareerd. Door gebruik te maken van deze refurbished apparatuur verlaag je je ecologische footprint, doordat er geen nieuwe apparaten gemaakt hoeven te worden. Wij zorgen ervoor dat de devices die we leveren altijd goed werken. Daar heb je geen omkijken meer naar. Daarnaast zorgen we ervoor dat er altijd veilig online gewerkt wordt. Die veiligheid is zeker in deze tijd hard nodig.”

In 3 stappen naar een veilige en vlekkeloos werkende werkomgeving

STAP 1 Persoonlijke werkplekinrichting

Alles begint met een goede analyse. Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen behoeften en doelstellingen. De adviseurs van SamenCirculair maken op basis daarvan in nauwe samenwerking met de ondernemer een plan dat aansluit bij wat er daadwerkelijk nodig is. Niets meer, maar ook zeker niet minder.

STAP 2 Service en reparatie

Een lange levensduur van IT hardware spaart het milieu en de portemonnee. SamenCirculair zorgt niet alleen voor de juiste apparatuur, ze zorgt er eveneens voor dat alle devices optimaal functioneren. Standaard wordt er dan ook zonder probleem 2 jaar garantie gegeven op alle hardware die geleverd wordt.

STAP 3 Beveiliging en bewaking

Elke moderne zakelijke omgeving moet in deze tijd tot in de puntjes beveiligd zijn. SamenCirculair zorgt ervoor dat, of je nu op kantoor of buiten werkt, in Nederland of in het buitenland, alle desktops, laptops, tablets en smartphones altijd beschermd zijn tegen hackers, virussen, malware en ransomware.

Circulair werken, daar staan we samen voor

SamenCirculair maakt met haar partners de cirkel rond: van gedegen advies tot aan het leveren van de juiste, goed werkende apparatuur in een veilige werkomgeving. De partners van SamenCirculair vinden het belangrijk dat onze toekomst veilig wordt gesteld. Ze nemen hun verantwoordelijkheid naar minder e-waste en gaan voor een zo laag mogelijke ecologische footprint. Ook partner worden van SamenCirculair? Neem een kijkje op de website: samencirculair.nl voor meer informatie of neem direct contact op via info@samencirculair.nl.

De Klef 32a 6644 CT Ewijk
De Klef 32a 6644 CT Ewijk

Tekst: Chantal Fransen Fotografie: SourceCare.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.