Search
Close this search box.

Buitenplaats Zummer: vergadering, training, personeelsborrel, teambuildingsactiviteit

Sfeervol ontmoeten

Te gast op een sfeervolle locatie in de natuur! Buitenplaats Zummer is gevestigd in een monumentale rietgedekte boederij uit 1634 op een bijzondere plek in het Land van Maas en Waal. Je kunt bij ons terecht voor het organiseren van een vergadering, training, personeelsborrel, teambuildingsactiviteit en/of een privé diner.

Stijlvol en kleinschalig in het groen

Zummer is een kleinschalige locatie, omgeven door natuur en groen. De sfeervolle binnenruimte vol authentieke details, met een stijlvolle bohemian inrichting zorgt voor een ontspannen sfeer. Rondom de locatie ligt 1,5 hectare buitenruimte, met een boomgaard, ruim 70 fruitbomen en een moestuin. Wat ons betreft het perfecte decor om los te komen van de dagelijkse drukte. Het is een plek waar je even helemaal weg bent en je je toch goed thuis voelt. Waar oprechte aandacht en gastvrijheid centraal staan.

Teamactiviteiten

Wij geloven in de kracht van nieuwe ervaringen opdoen, herinneringen maken en samen beleven. De buitenplaats biedt voldoende ruimte en nodigt uit tot het organiseren van een inspirerende (team)activiteit. Wij hebben verrassende en bijzondere mogelijkheden.

Zummer in het kort

  • T/m 25 personen in een zittende vergaderopstelling
  • Flexibele indeling, diverse tafelopstellingen mogelijk
  • Gebruik van touchscreen scherm en flipover
  • Supersnelle Wi-Fi
  • Diverse break-out mogelijkheden in en buiten de ruimte
  • Karakteristieke stijlvolle bohemian sfeer
  • Houtgestookte haard in de ruimte
  • Echt goede koffie
  • Altijd exclusief gebruik van de Buitenplaats

Overnachten

Op de buitenplaats vind je ook een monumentale schaapskooi, welke als gastenverblijf gebruikt wordt. In de comfortabele suites word je wakker met het geluid van fluitende vogels en in de verte een loeiende koe. Een warme, smaakvolle sfeer, waar je je snel thuis zult voelen. De suites zijn met zorg en aandacht ingericht. In totaal vind je hier 8 slaapplaatsen.

Dromen komen uit

Als eventmanager werkzaam in de corporate branche, was het creëren van een eigen vergader-/eventlocatie een droom. En wat een voorrecht dat ik vanaf deze prachtige plek, die reeds 900 jaar in ontwikkeling is, zoveel verschillende mensen mag ontvangen en een prachtige dag mag bezorgen. Kom gezellig langs voor een kennismaking!

Buitenplaats Zummer
Nathalie van Bezeij
06-22112864
www.zummer.nl
info@zummer.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.