Ingrediënten ( 8 stuks)
- 50 gram blanke amandelen
- 50 gram kruidnoten of 50 gram speculaasjes
- 4 witte schuimkransjes
Benodigdheden
- bakpapier
- 100 gram witte chocolade (gehakt)
- 50 gram pure chocolade (gehakt)
Overige tijden:
- 180 minuten koelen
BEREIDEN
- Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan goudbruin. Hak de amandelen,kruidnoten en schuimpjes in grove brokjes
- Smelt de witte chocolade au bain-marie.Neem de kom van de pan als bijna alle klontjes verdwenen zijn en roer glad. Laat dit al roerend een beetje afkoelen.
- Schep alle brokjes door de gesmolten witte chocolade. Maak met behulp van 2 eetlepels 8 langwerpige hoopjes op bakpapier en laat circa 2 uur opstijven in de koelkast.
- Smelt de pure chocolade au bain-marie en doop beide uiteinden van de brokkenpootjes erin. Leg terug op het bakpapier en laat weer 1 uur opstijven in de koelkast.
Samen genieten!!
Zandstraat 101
6658 CP Beneden-Leeuwen
Tel. 0487 594 364