Search
Close this search box.

I♥ LVMW

Het Land van Maas en Waal is voor mij echt thuiskomen. De combinatie van de rust en schoonheid van de natuur, samen met de gezellige sfeer van de dorpen, maakt deze plek bijzonder. Hier, tussen de rivieren, vind je alles wat je nodig hebt voor een ontspannen leven. Als trotse inwoner van deze regio wil ik graag wat van mijn favoriete plekken met je delen. Of je nu een dagje op bezoek komt of hier woont, er valt altijd iets moois te ontdekken.

Nancy van Eck
Nancy van Eck

Hoi! Ik ben Nancy van Eck,

geboren in Wamel en nu woonachtig in Dreumel samen met mijn vriend en onze hond. Als rasechte Maas en Waaler ben ik ontzettend trots op deze regio. De natuur, de rust en de verbondenheid met de gemeenschap maken het voor mij de perfecte plek om te wonen en werken. Naast mijn liefde voor het buitenleven en de mooie uitzichten over de uiterwaarden, geniet ik ervan om actief bij te dragen aan de lokale gemeenschap.

Ik ben eigenaresse van EckXStreme Marketing, een bureau dat zich richt op het helpen van lokale ondernemers met het vergroten van hun zichtbaarheid en het realiseren van unieke groeiresultaten. Samen met een andere onderneemster heb ik ook Next Wave Maas en Waal opgericht, een jonge ondernemersvereniging die jonge ondernemers in de regio samenbrengt en ondersteunt. Met zowel mijn bedrijf als de ondernemersvereniging wil ik bijdragen aan de groei en bloei van Maas en Waal, en de ondernemers hier helpen om hun volledige potentieel te benutten.

3 tips om te bezoeken in Maas en Waal:

  1. Lekker eten bij Meraqi en andere toffe restaurants
    Een avondje uit in Maas en Waal begint voor mij vaak bij Meraqi, een heerlijk restaurant met een warme sfeer. Maar er zijn nog zoveel leuke plekjes om te ontdekken, zoals Aan Tafel bij Jan, Retro Gusto en De Bolle. Elk van deze plekken heeft zijn eigen charme en serveert geweldige gerechten. Echt een aanrader voor een gezellig etentje!
  1. Genieten van de natuur bij de uiterwaarden, polders en dijken
    Als je van natuur houdt, moet je zeker de uiterwaarden, polders en dijken verkennen. Dit zijn de plekken waar ik zelf dagelijks van geniet, of ik nu met mijn hond wandel of gewoon even stilsta om de rust op me in te laten werken. De uitzichten over de rivieren zijn magisch, vooral bij zonsopkomst of -ondergang. Hier kom je echt tot rust.
  1. Bijzondere locaties voor verblijf of evenementen
    In Maas en Waal vind je veel unieke locaties voor een weekendje weg of een evenement. ’t Ruysebos is bijvoorbeeld een prachtige plek midden in de natuur, en ook Buitenplaats Zummer en B&B De Woerdt zijn geweldige plekken om even helemaal tot jezelf te komen. Of je nu iets te vieren hebt of gewoon een rustige plek zoekt, hier vind je altijd iets bijzonders.

Ik hoop dat je, net als ik, de schoonheid en rust van Maas en Waal kunt ervaren en geniet van wat deze regio te bieden heeft!

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.