Search
Close this search box.

Podium Maas & Waal

Geniet dit najaar weer van de vele mooie voorstellingen in drie bijzondere theaters in het Land van Maas & Waal. We zijn trots op het diverse aanbod aan podiumkunsten in mooie gezellige theaters, waar je jezelf gast voelt. We hebben er enkele geselecteerd, maar bezoek zeker de websites van de theaters en laat je inspireren.

Eén van de culturele pijlers in Maas en Waal. Dit theater staat bekend om zijn gevarieerde programma, dat zowel lokaal talent als nationale en internationale artiesten een podium biedt. Van toneelvoorstellingen en musicals tot cabaret en muziekoptredens, Theater de Molen zorgt ervoor dat er altijd iets bijzonders te beleven valt. Het theater biedt ook ruimte voor educatieve programma’s en workshops, waardoor het een belangrijke plek is voor culturele ontwikkeling in de regio.

Voorstellingen Theater de Molen
www.theaterdemolen.nl

vrijdag 11 oktober
De Terugreis

Martin van Waardenberg en Leny Breederveld spelen de hoofdrollen in een melancholische, maar ook humoristische roadmovie waarin herinneringen, jarenlange liefde en acceptatie van veranderingen centraal staan.

Leden van de VvsB ontvangen € 1,50 korting op het entreekaartje van de film. Bij controle van het entreekaartje, wordt ook de VvsB-ledenpas gecontroleerd.

zondag 13 oktober muziek Aznavour

Twee mensen op het podium. Een zanger (een hele goeie!) en een gitarist (een fantastische!). Meer is er niet nodig om dat prachtig repertoire van Charles Aznavour te doen glinsteren en fonkelen: La bohème, Hier encore, For me formidable, Emmenezmoi… En natuurlijk ook She en La mama … en … en … en…

zaterdag 19 oktober kleinkunst
100 jaar Jules de Corte

Dit jaar zou Jules de Corte honderd jaar geworden zijn. Haverkort and friends brengen 20 van zijn mooiste liedjes ten gehore met eigen arrangementen.

zaterdag 26 oktober muziek
Running in the family

Wat hebben The Everly Brothers, Bee Gees, The Jackson 5 en Tangarine met elkaar gemeen? Inderdaad! Het zijn allemaal broers die samen muziek maken.Arnout en Sander zijn bloedverwanten, ze delen hetzelfde DNA en klinken ook nog ’s hetzelfde. Ze zingen zoals alleen een eeneiige tweeling dat kan. ‘Samenzang, zó prachtig dat hij uit één mond lijkt te komen in plaats van uit twee’, schreef de Volkskrant.

Een multifunctioneel centrum dat een belangrijke culturele rol in de regio vormt. Het biedt een uitgebreid programma van theater-, muziek- en dansvoorstellingen, evenals filmvertoningen en kunstexposities. Mozaïek is niet alleen een plek voor professionele artiesten, maar ook een broedplaats voor lokaal talent. Met zijn moderne faciliteiten en diverse aanbod trekt het een breed publiek aan, van jong tot oud.

Voorstellingen Mozaik wijchen
www.mozaiekwijchen.nl

zaterdag 2 en zondag 3 november
Wijchens Amateur Toneel

donderdag 7 november
Iris Rulkens

vrijdag 8 november
Charl delemar zingt Shaffy

dinsdag 19 november
De Furreys

woensdag 20 november
Nynke de Jong & Esther Groenenberg

Voorstellingen aora theater
www.bogerddruten.nl/agenda

zaterdag 23 november:
Christel de Laat

zondag 24 november
De hippe
Sinterklaasshow

vrijdag 29 november
De Kleine Komedie
Rivierenland

zaterdag 30 november
Popup Chair
Maarten en Tijmen

zaterdag 7 december
Erwin Nyhoff
Legends from Heaven

vrijdag 13 december: Moordmysterie
Jailbreak

Meer is er niet nodig om dat prachtig repertoire van Charles Aznavour te doen glinsteren en fonkelen: La bohème, Hier encore, For me formidable, Emmenezmoi… En natuurlijk ook She en La mama … en … en … en…

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.