Search
Close this search box.

Kocken accountancy – Balans en groei: samen naar succes

Kocken Accountancy in Beneden-Leeuwen is alweer bijna 20 jaar dienstverlener in de regio. De focus van het kantoor is veranderd. “We willen meer zijn dan een traditioneel accountantskantoor.” Het team van vier professionals biedt de reguliere accountancy en fiscale werkzaamheden, maar daarnaast staat eigenaresse Gerry Kocken ook voor business coaching voor ondernemers. Zij heeft hiervoor cursussen op NLP gebied gevolgd. Het doel is gericht op het versterken van zowel de zakelijke prestaties als ook de persoonlijke ontwikkeling van ondernemers.

Gerry Kocken
Gerry Kocken

Koers en opties

Ondernemers staan regelmatig voor nieuwe uitdagingen en kansen. Kocken Accountancy vindt het belangrijk om samen verder te kijken dan de cijfers en hanteert een proactieve benadering. Het kantoor wil samen met de ondernemer meedenken in de strategische koers die zowel gericht is op bedrijfsgroei als op de ontwikkeling van de ondernemer, geschikt voor zowel startende, uitbreidende als afbouwende ondernemingen. Gerry Kocken geeft aan: “Het geeft mij energie om de ondernemer goed aan het roer te laten staan en daarbij te mogen adviseren in het kiezen van de voor zijn of haar juiste koers”.

De samenhang van Privé en Zakelijke belangen

De balans tussen werk en privéleven is cruciaal, een gedachtegang die Kocken Accountancy ten volle omarmt. Het kantoor helpt ondernemers om de samenhang tussen hun inkomensontwikkeling, vermogensopbouw en persoonlijke doelen te optimaliseren. Daarnaast biedt het diensten aan op het gebied van nalatenschapsplanning, die kunnen ondersteunen voor inzicht en bijdragen in een gestructureerde overdracht van vermogen.

Actuele Fiscale Kennis

De fiscale wereld verandert continu, en Kocken Accountancy houdt de vinger aan de pols van deze ontwikkelingen om haar cliënten proactief te adviseren voor hun bedrijven. Zo kan de klant actueel blijven voor toekomstige uitdagingen en kansen.

De persoonlijke en professionele benadering zorgt ervoor dat zij niet alleen naast u staan als accountant, maar ook als uw strategische partner die helpt uw ambities te realiseren.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe zij u kunnen ondersteunen bij uw zakelijke en persoonlijke groei.

www.kockenaccountancy.nl
contact@kockenaccountancy.nl
0487- 59 68 58
Nijverheidsstraat 12
6658 EM Beneden-Leeuwen

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.