Search
Close this search box.

ICS Groep – meer dan alleen schoonmaakMaak kennis met ICS Groep Catering

In 1976 betrad ICS Groep de Nederlandse markt van schoonmaakbedrijven. In de afgelopen 48 jaar zijn we enorm gegroeid, niet alleen op het gebied van schoonmaak. Een ongemerkt proces van schoonmaakbedrijf naar facilitair dienstverlener vond plaats. Inmiddels mogen wij ons volwaardig facilitair partner noemen. Een nieuwe rol, die ICS Groep past en waar wij trots op zijn.

Zo voegden wij ook catering toe aan ons dienstenportfolio. Met bedrijfscatering, banqueting en vending laten wij de medewerkers en bezoekers van onze opdrachtgevers dag in dag uit genieten van lekker en gezond eten en drinken.

Bedrijfscatering | eten als beleving

Goed eten en drinken is een beleving. Wij doen ons uiterste best om het rustmoment van de hardwerkende medewerkers van onze opdrachtgevers zo aangenaam mogelijk te maken. Alles begint met een passend aanbod. Of het nu gaat om kantoorpersoneel of medewerkers op de werkvloer; geen werkdag is hetzelfde! Ditzelfde geldt ook voor ons assortiment. Wij bieden dagelijks een gevarieerd assortiment met voor ieder wat wils; van gezonde voeding tot snacks.

Banqueting | onze aanvullende services

Naast bedrijfscatering verzorgen wij ook catering rond vergaderingen, evenementen en bedrijfsfeesten. We bieden onze opdrachtgevers, naast ons reguliere cateringsconcept, een uitgebreid banquetingconcept, met een breed assortiment aan lunches, buffetten en koffie- en vergaderservices.

Vending | verlengstuk van onze diensten

Als aanvulling op de bedrijfscatering bieden wij ook vendingdiensten aan. Onze medewerkers vullen de automaten met gezonde voeding, belegde broodjes, frisdrank, kant-en-klaarmaaltijden of snacks én houden deze automaten schoon. Met vending voorzien wij de hele dag door in eten en drinken. Zeker wanneer de bezetting op locatie verdeeld is, biedt vending voordelen.

ICS Groep
Einsteinstraat 20
6604 BW WIJCHEN
040 251 82 00
www.icsgroep.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.