Search
Close this search box.

Jeroen Vos: Wissel van pak naar trainingspak.

“Zo ik ben Jeroen Vos en de meeste van jullie herkennen mij alleen in een echt “pak”. Ik heb meerdere sportondernemingen in Maas en Waal. Ik deel hier met jullie mijn pitch van 17 september voor de titel Ondernemer van het Jaar Maas & Waal, welke ik begon met een aantal vragen.

Jeroen Vos
Jeroen Vos

Wie van jullie heeft een mobiele telefoon?
Wie van jullie heeft er een zittend beroep?
Wie van jullie gaat er zeg maar 1 keer per week naar de snackbar?
Drinkt elke week alcohol?

Mijn missie is om jullie in beweging te krijgen!

Jullie weg te trekken van de huidige digitale wereld en de maatschappij die vol staat met verleidingen van ongezond eten en drinken. En waarom wil ik dat? Ik geloof er in dat je met een fit en gezond lichaam een betere kwaliteit van leven hebt. Meer plezier en geluk uit het leven kunt halen. Iedereen wil toch gezond blijven en gelukkig zijn?!

Ik wil jullie daarbij helpen! Ik wil Maas en Waal gezonder maken. En ik kan je vertellen, dat is nodig ook. Van het landelijk gemiddelde heeft meer dan de helft (51%) van de Nederlanders overgewicht .

Ik wil bijdragen aan een gelukkiger, socialer en fijner Maas en Waal voor jong en oud!

Teamwork

Ik kan het niet alleen. Ik begon met niks! In 2013 schreef ik me in als ZZP’er en begon Personal Training te geven. In die jaren daarna heb ik andere trainers om mij heen verzameld met dezelfde missie. Inmiddels zitten we diep geworteld in heel Maas en Waal met onze 4 sportvestigingen en hebben we een breed scala aan sportconcepten ontwikkeld.

Iedere sportbehoefte eigen aanpak

Ik geloof dat er voor iedere sportbehoefte een andere aanpak nodig is, allemaal met een goede prijskwaliteit verhouding. Personal Training werd uitgebreid met Small Group Training. Daar kwamen groepslessen bij, vrij en goedkoop fitnessen werd daar aan toegevoegd en tot slot ook het nieuwe Crossfitconcept en een extra locatie van onze PT studio (in Beneden-Leeuwen). Centraal staat: wij zijn laagdrempelig, persoonlijk en houden van de Maas en Waalse gemoedelijkheid!

Maatschappelijk draagvlak

We hechten belang aan een maatschappelijk draagvlak. We organiseren jaarlijks clinics voor scholieren van het Pax Christi College om ze te stimuleren en wegwijs te maken op sportgebied. De sportverenigingen ondersteunen we niet alleen financieel, we werken samen om te ze te ondersteunen bij hun sportprestaties, bijvoorbeeld door trainingen aan te bieden in de zomer- en winterperiode.

Wij zijn partner van de Gemeente Druten als het gaat om het aanbieden van abonnementen voor de mensen met een kleine beurs. Dan hebben we nog de evenementen die we ondersteunen, zoals de Drutenloop waar we de afgelopen 3 jaar trotse hoofdsponsor zijn!

“Één ding staat centraal: de Maas en Waalse gemoedelijkheid”

Bedrijven fit houden

We bieden passende vitaliteitsplannen voor bedrijven waarvan wij de medewerkers in beweging houden wat weer bijdraagt aan de productiviteit en het welzijn van Maas en Waal.

Genomineerd voor Ondernemer van het Jaar

En waarom zou ik dan ondernemer van het jaar mogen worden dit jaar?! Mijn en ons onderscheidend vermogen kwam ook in crisis(corona)tijd naar voren. We vielen op, we deden meer dan alle andere sportscholen voor onze sporters en onze activiteiten verspreiden zich over heel Nederland. De video’s die we maakten met onze groepslessen, waren van zulke goede kwaliteit dat ze al gauw meer dan 100.000 keer werden bekeken op YouTube en over de hele wereld.

Innovatief

Daarnaast blijven we investeren en vernieuwen. We gebruiken de nieuwste software om mensen te helpen met persoonlijke trainingsprogramma’s en voedingsbegeleiding. Trots op onze apparatuur, zoals de 26 onlangs aangeschafte nieuwste spinningbikes van technogym met alle meetinstrumenten en linkjes met strava en social media bijvoorbeeld. Het fietsen in onze gepimpte spinningzaal voelt alsof je altijd de wind in de rug hebt!

Groei & Teamontwikkeling;

Ik ben erg trots op het team en de mogelijkheden die zij aangrijpen om zich te ontwikkelen. Zelf volg ik jaarlijks opleidingen op het gebied van training en voeding en ik vind het belangrijk dat onze trainers dat ook doen. Daarvoor hebben we onze Fox Academy, hierin worden doorgroeimogelijkheden, (team)trainingen en financiële middelen aangeboden voor onze trainers. In 2013 begon ik als ZZP’er, zonder klanten, zonder eigen ruimte en zonder zak met geld. Nu 11 jaar later zijn er 4 vestigingen vol met professionele apparatuur, hebben we een team van 44 enthousiaste trainers en bijna 2600 Maas en Waalse sporters die we wekelijks helpen met hun gezondheid en geluk!

Niemand in Maas en Waal kan om ons heen!
Wij zijn er voor jullie!“

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.